Homepage  / Vedete străine

Taylor Lautner (actorul din Twilight) și iubita lui s-au logodit! Primele imagini cu inelul

Taylor Lautner (actorul din Twilight) și iubita lui s-au logodit! Primele imagini cu inelul
8

de Roxana Mirea,

Taylor Lautner, actorul care l-a interpretat pe Jacob în Twilight, s-a logodit! Acesta a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui iubită, Tay Dome. Cererea în căsătorie a fost una parcă rupte din filmele de dragoste, dovadă fiind cele două fotografii pe care actorul le-a publicat pe Instagram.

Taylor Lautner și iubita lui s-au logodit

Taylor Lautner este pregătiti să-și petreacă viața alături de frumoasa lui iubită, Tay Dome. Actorul din Twilight a cerut-o în căsătorie pe Tay, iar ea a spus „DA”. Cererea în căsătorie a fost foarte romantică dacă este să ne luam după cele două fotografii superbe publicate de Taylor Lautner pe Instagram.

„Dintr-odată, toate dorințele mele au devenit realitate”, a scris actorul în dreptul imaginilor.

În prima fotografie inclusă în postarea lui Taylor Lautner, el și Tay Dome sunt înconjurați de petale de trandafir și lumânări în timp ce el îngenunchează în fața iubitei lui, ținând în mâini o cutie mică. Tay este vizibil surprinsă și și-a acoperit fața cu mâinile.

În cea de-a doua fotografie, Tay a îngenunchiat lângă iubitul ei și i-a încadrat fața cu mâinile sale. Inelul de logodnă este extraordinar, cu un diamant tăiat oval proiectat la comandă de la Ring Concierge.

Cum arată inelul de logodnă

Ulterior, Taylor Lautner i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste lui Tay Dome, spunându-i că de-abia așteaptă să-și petreacă existența alături de ea.

De-abia aștept să-mi petrec tot restul vieții alături de tine. Tu mă iubești necondiționat. Tu mă calmezi atunci când sunt anxios. Mă faci să râd prea mult. Faci fiecare zi petrecută cu tine atât de specială. Și cel mai important, mă faci o persoană mai bună. Nu pot să-ți mulțumesc suficient pentru ceea ce ai adus în viața mea. Te iubesc pentru totdeauna”, a mai scris Taylor Lautner, în dreptul altor două fotografii în care apare alături de iubita lui. În aceste imagini, Tay este mândră de inelul ei de logodnă și îl arată la cameră.

Actorul și iubita lui au făcut publică relația în anul 2018, când au postat o fotografie în costume de Halloween asortate. De atunci, ei și-au ținut fanii la curent în ceea ce privește relația lor. Cei doi publică constant imagini pe rețelele sociale în care apar împreună.

Taylor-Lautner-si-iubita-lui-s-au-logodit-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton