Homepage  / Vedete străine

Taylor Lautner s-a căsătorit! Starul din „Twilight” și iubita lui au strălucit în ziua nunții

Taylor Lautner s-a căsătorit! Starul din „Twilight” și iubita lui au strălucit în ziua nunții

de Roxana Mirea,

Taylor Lautner s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Taylor Dome. Marele eveniment a avut loc vineri, 11 noiembrie 2022, exact la un an după ce s-a logodit. Rochia de mireasă purtată de Dome a fost superbă, iar starul din „Twilight” a purtat un costum negru, elegant.

Taylor Lautner și iubita lui s-au căsătorit

Taylor Lautner este oficial căsătorit. Starul din „Twilight” i-a spus „Da” lui Taylor Dome la Epoch Estate Wines din Templeton, California, vineri, potrivit Daily Mail. Fotografiile și înregistrările video obținute de publicație îi arată pe Lautner și Dome ținându-se de mână și sărutându-se în timp ce pozează la petrecerea lor de nuntă.

Mireasa a purtat la nuntă o rochie albă impresionantă cu motive florale și un voal asortat, în timp ce noul soțul ei a purtat un costum negru sofisticat și un papion. Potrivit Daily Mail, aproximativ 100 dintre cei mai apropiați prieteni și membri ai familiei au asistat la schimbul de jurăminte al cuplului la vinăria de la marginea orașului Paso Robles.

Dome – care este logodită cu Lautner de un an – a oferit indicii pe rețelele sociale, în această săptămână, că ziua nunții sale se apropie. Partenera lui Taylor Lautner a împărtășit o serie de fotografii în care apare purtând un voal și o rochie roșie uimitoare.

Postarea a venit la câteva săptămâni după ce ea a postat poze de la petrecerea burlăcițelor din Palm Springs, California.

Taylor Lautner a anunțat că a cerut-o în căsătorie de Dome prin intermediul unei postări pe Instagram, în noiembrie anul trecut.

Și uite așa, toate dorințele mele s-au împlinit. 11.11.2021″, a scris atunci actorul.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton