Homepage  / Vedete / Vedete străine

Taylor Swift, în tandrețuri cu un alt artist celebru, la doar o lună de la despărțirea de iubitul ei. Cum a fost surprinsă

Taylor Swift, în tandrețuri cu un alt artist celebru, la doar o lună de la despărțirea de iubitul ei. Cum a fost surprinsă
9

de Andra Stana,

Taylor Swift şi noul ei iubit au ieşit la un restaurant din New York ca să ia cina. Paparazzii au fost pe urmele lor şi au surprins un moment tandru între cei doi iubiţi.

Taylor Swift și Matty Healy, solistul trupei The 1975 – despre care s-a zvonit pentru prima oară că ar forma un cuplu la începutul acestei luni – au fost văzuți sărutându-se joi la Casa Cipriani din New York. Aici, ei „s-au așezat unul lângă altul”, a declarat un martor ocular pentru Page Six.

Sursa a mai menționat că niciunul dintre ei nu a comandat mâncare. În schimb, au profitat din plin că se puteau îmbrățișa și săruta.

La scurt timp după ce au fost văzuți de martorul citat de Page Six, Taylor Swift și noul ei iubit au plecat de la restaurant ținându-se de mână, în timp ce încercau să își păstreze intimitatea ascunzându-se după o umbrelă.

Pe 3 mai, surse au declarat pentru The Sun că cei doi se întâlnesc de mai puțin de două luni, dar sunt deja „îndrăgostiți nebunește”.

„Este foarte devreme, dar se simte bine”, a declarat o sursă apropiată lui Taylor Swift. „S-au întâlnit pentru prima dată, foarte scurt, acum aproape 10 ani, dar sincronizarea nu a funcționat.”

Taylor Swift, în tandrețuri cu un alt artist celebru, la doar o lună de la despărțirea de iubitul ei. Cum a fost surprinsăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Vestea a venit la doar o lună după ce s-a aflat că Swift și Joe Alwyn, iubitul ei din ultimii șase ani, s-au despărțit. Cu toate acestea, sursa a explicat că Alwyn și Swift s-au despărțit în februarie, astfel că nu a existat nicio suprapunere între cele două relații.

Taylor Swift a colaborat cu Matty Healy la „Midnights”, noul ei album

Spre deosebire de relația ei cu Joe Alwyn, Swift a fost mai deschisă în a se afișa cu Healy. În acest sens, cântărețul a fost surprins când a participat la unele dintre concertele din turneul ei „Eras”.

În timpul concertului din Nashville, pe 6 mai, artistul britanic a fost văzut petrecând în cortul VIP în timp ce Swift, în vârstă de 33 de ani, cânta. Ulterior au fost fotografiați plecând împreună.

Healy și Swift au avut o scurtă legătură în 2014, dar la scurt timp s-au despărțit. Cu toate acestea, au colaborat pentru cel mai recent album al ei, „Midnights”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton