Homepage  / Articole

Taylor Swift s-a cuplat cu Zac Efron?

Taylor Swift s-a cuplat cu Zac Efron?

de Redactia Tvmania

Taylor Swift și Zac Efron, două dintre tinerele speranțe de la Hollywood, au fost surprinși luând cina la un restaurant din Los Angeles. Din povestirile martorilor, întâlnirea a fost una romantică, pentru care cei doi au rezervat un separau.

Interpreta hit-ului „Safe and sound” și actorul din „New Year’s Eve”, care se cunosc deja de ani buni, au avut până acum mai mult deziluzii în dragoste.

Dacă Zac Efron a avut o relație doar cu Vanessa Hudgens, despre Taylor Swift se știe că s-ar fi iubit cu Joe Jonas, Taylor Lautner, John Mayer și Jake Gyllenhaal.

După desparțirea de colega de platou de la „High School Musical”, Vanessa Hudgens, Zac Efron a declarat că Taylor este „o fată foarte simpatică și foarte frumoasă”. La rândul ei, Taylor a spus că el este „un tip minunat”.

Cu toate astea, prietenii celor doi neagă că ar fi vorba de o relație de iubire.

„Ei au fost în LA, dar cu treburi profesionale, și după ce au terminat, au decis să ia cina”, a spus o sursă citată de Daily Mail.

O altă sursă a spus că „Zac îi este simpatic lui Taylor, dar ei sunt pe lungimi de undă diferite”.

Taylor Swift a primit papucii în 27 de secunde

Într-un interviu recent acordat ediției americane a revistei Vogue, Taylor Swift a povestit că unul dintre foștii ei iubiți, Joe Jonas, a părăsit-o la telefon, iar conversația a durat doar 27 de secunde. Ea a lăsat de înțeles că este singură la început de an și că nu are niciun plan de a se îndrăgosti prea curând.

„Cred că sunt inteligentă, mai puțin atunci când sunt foarte, foarte îndrăgostită. Atunci mă transform într-o fată prostuță”, a spus ea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton