Homepage  / Vedete / Vedete străine

Taylor Swift s-a logodit în mare secret. Cine este viitorul soț al artistei

Taylor Swift s-a logodit în mare secret. Cine este viitorul soț al artistei
9

de Andra Stana,

Taylor Swift este pregătită de pasul următor în relația cu iubitul britanic Joe Alwyn. Cei doi, care se iubesc de cinci ani de zile, s-au logodit în secret.

Cuplul nu intenționează să anunțe prea curând, în mod oficial, fericita veste. Totuși, ei au făcut confidențe în cercul lor intim, scriu cei de la The Sun. Astfel, un prieten al viitorului soț al lui Taylor Swift a povestit pentru presă că Alwyn i-a cumpărat cântăreței un inel pe care aceasta îl poartă „în spatele ușilor închise”.

Totodată, o sursă apropiată lui Joe a declarat „Taylor și logodnicului ei sunt incredibil de fericiți și foarte, foarte îndrăgostiți”. Se pare că cei doi s-au logodit acum câteva luni, dar „au spus doar cercului lor intim – practic, familia apropiată și prieteni de încredere, foarte vechi”.

Toată lumea a jurat să păstreze secretul. Mai mult, doar o mână de oameni cunosc detalii despre nuntă, iar Taylor nu le-a spus nici măcar unora dintre membrii echipei sale despre logodnă.

„Ei vor ca dragostea lor să stea cât mai departe de camerele de filmat. Acest lucru este doar pentru ei. Și dacă și când vor schimba jurămintele, cu siguranță nu vor fi prezente reviste Vogue, Rolling Stone sau Hello! Va fi simplu și elegant – ca și ei.”, au mai spus surse citate de The Sun.

S-a logodit în mare secret. Cine este viitorul soț al artisteiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cine este Joe Alwyn, logodnicul lui Taylor Swift

Taylor Swift și Joe Alwyn sunt împreună de cinci ani de zile.

Joe Alwyn este un actor și compozitor englez. Născut în Tunbridge Wells, Kent, Anglia, și crescut în nordul Londrei, Alwyn și-a dezvoltat interesul pentru actorie în timpul adolescenței și s-a alăturat Teatrului Național de Tineret în 2009. A început prin a juca în două producții studențești la Edinburgh Festival Fringe și a absolvit cu diplome de licență în literatură engleză/dramă și actorie de la Universitatea din Bristol (2012) și, respectiv, de la Royal Central School of Speech and Drama (2015), scrie wikipedia.org.

Alwyn și-a făcut debutul în lungmetraj cu personajul titular din drama de război Billy Lynn’s Long Halftime Walk (2016) a lui Ang Lee, iar de atunci a jucat roluri secundare în filme aclamate de critici precum The Favourite (2018), Boy Erased (2018), Mary Queen of Scots (2018) și Harriet (2019). A câștigat Trophée Chopard la Festivalul de Film de la Cannes din 2018, în semn de recunoaștere a talentului său ca tânăr actor, mai scrie sursa citată.

În trecut, Swift a mai fost împreună cu Tom Hiddleston, Harry Styles sau Calvin Harris.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton