Homepage  / Vedete străine

Taylor Swift și iubitul ei, actorul Joe Alwyn, s-au despărțit. Care este motivul surprinzător

Taylor Swift și iubitul ei, actorul Joe Alwyn, s-au despărțit. Care este motivul surprinzător
10

de Roxana Mirea,

Taylor Swift și actorul Joe Alwyn s-au despărțit! Cei doi erau împreună de șase ani, iar în vara anului trecut apăruseră zvonuri că s-au logodit. Cert este că artista nu va îmbrăca prea curând rochia de mireasă. Iată de ce Taylor Swift și iubitul ei s-au despărțit.

Taylor Swift și actorul Joe Alwyn s-au despărțit

Taylor Swift și actorul Joe Alwyn s-au despărțit, după șase ani de relație. O sursă apropiată de Taylor a confirmat vestea pentru CNN, spunând: „Taylor și Joe s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni. Pur și simplu s-au îndepărtat și intenționează să rămână prieteni.”

Sâmbătă, ET a dezvăluit în exclusivitate că artista și actorul britanic s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni. Despărțirea a fost amiabilă și „nu a fost dramatică„. Sursa a împărtășit că „relația pur și simplu și-a urmat cursul. Acesta este motivul pentru care [Alwyn] nu a fost văzut la niciun spectacol.”

Taylor Swift, care se află în prezent în turneul său „Eras Tour”, și Joe Alwyn au avut o relație discretă, însă ea a mai împărtășit câteva detalii prin intermediul muzicii ei.

În ianuarie, Swift a dezvăluit pe Instagram că „Lavender Haze”, o piesă de pe albumul ei „Midnights” din 2022, este despre Alwyn, spunând că atunci când ești într-o ceață de lavandă a iubirii, „vei face orice ca să rămâi acolo și să nu lași oamenii să te dea jos de pe acel nor”.

„La fel ca în relația mea de șase ani, a trebuit să ne ferim de zvonuri ciudate, de chestii din tabloide și pur și simplu să le ignorăm. Acest cântec este despre actul de a ignora acele lucruri pentru a proteja lucrurile reale”, a adăugat ea.

J – Montée des marches du film « Elvis » lors du 75ème Festival International du Film de CannesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Taylor Swift și actorul Joe Alwyn, la un pas de nuntă

Nu cu mult timp în urmă, se spunea că Swift și Alwyn se aflau într-un punct foarte bun al relației lor. Ei și-au început relația la sfârșitul anului 2016, iar o sursă a declarat pentru ET în octombrie că „sunt foarte bine” și că „relația lor este super puternică”.

La rândul său, Alwyn, în vârstă de 32 de ani, a declarat pentru British Vogue în septembrie 2018 că este foarte conștient că fanii vor să fie mereu la curent când vine vorba de relația lui și a lui Swift.

„Sunt conștient că oamenii vor să știe despre această latură a lucrurilor”, a declarat el pentru revistă, referindu-se la Swift. „Cred că am fost cu succes foarte privați, iar acest lucru a ajuns acum la urechile oamenilor.”

Pe de altă parte, în vara anului trecut apăruseră zvonuri că Taylor Swift și Joe Alwyn s-au logodit, însă nunta este acum de domeniul trecutului, având în vedere că cei doi și-au spus adio.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton