Homepage  / Știri / Televiziune

„Te cunosc de undeva!” 2022. Ce se întâmplă în finala sezonului 17

„Te cunosc de undeva!” 2022. Ce se întâmplă în finala sezonului 17
6

de Andra Stana,

Marea finală a sezonului 17, care va fi difuzată sâmbăta aceasta, de la ora 20:00, pe Antena 1, vine cu multe surprize pentru telespectatorii celui mai iubit transforming show, „Te cunosc de undeva!” 2022. Pepe, alături de concurenții, care nu au intrat în marea finală, au pregătit un moment special din muzicalul The Greatest Showman.

Pepe și concurenții „Te cunosc de undeva!” au pregătit un moment special în marea finală a show-ului, 9 iulie 2022

Pentru ultima oară în acest sezon, concurenții Te cunosc de undeva! 2022, împreună cu un împătimit al transformărilor, prezentatorul Pepe, au acceptat provocarea transformării. Aceștia au trebuit să se dezbrace de prejudecăți pentru o interpretare spectaculoasă a melodiei This is me, din muzicalul The Greatest Showman.

“Am trecut prin momente grele în ultimii ani și poate ne-am judecat prea mult unii pe alții, dar momentul care urmează ne aduce aminte că toți suntem diferiți și merităm să jucăm rolul principal în propria noastră viață, având curajul de a ne arăta cu autenticitate în fața lumii”, a transmis Alina Pușcaș.

Întregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, pe 9 iulie, de la 20:00, în marea finală Te cunosc de undeva! 2022, sezonul 17.

Cum s-au descurcat cuplurile în marea finală, dar și cine va câștiga premiul cel mare, care va fi donat în scop caritabil, telespectatorii Te cunosc de undeva! vor afla, sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1.

„Te cunosc de undeva!” 2022. Ce se întâmplă în finala sezonului 17Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cum poți vedea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 Live

Emisiunea „Te cunosc de undeva”, sezonul al 17-lea, este difuzată la Antena 1, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00. În cazul în care nu puteți să fiți în fața televizioarelor atunci când se difuzează show-ul la TV, aflați că puteți găsi edițiile și online.

Așadar, emisiunea Te cunosc de undeva 2022 este difuzată în fiecare sâmbătă pe Antena 1, însă găsiți episoadele și online, pe AntenaPlay.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton