Homepage  / Televiziune

Te cunosc de undeva! 2022. Diagnosticul primit de Jazzy Jo chiar înaintea galei de azi

Te cunosc de undeva! 2022. Diagnosticul primit de Jazzy Jo chiar înaintea galei de azi

de Ioana Maria,

Când în sfârşit ruleta i-a adus un rol confortabil, care să îi scoată în evidenţă calităţile vocale, mai exact transformarea în senzuala Dua Lipa, Jazzy Jo, partenera lui Zarug, a trăit o spaimă de zile mari.

Cu doar 2 zile înainte de filmările pentru cea de-a treia gală Te cunosc de undeva! 2022, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cântăreaţa a fost diagnosticată cu laringită. 

Te cunosc de undeva! – sezonul 17- episodul 3 – 13 mai 2022

„Nu mi-a venit să cred că mi se întâmplă asta, că pot să am acest ghinion!”, a declarat Jo chiar înainte de a aduce pe scena transforming show-ului o colaborare de excepţie, care a reuşit să reunească două generaţii de fani din întreaga lume – Elton John & Dua Lipa.

„După ce am stat câteva ore ca să diger ghinionul care m-a lovit, m-am remontat, am început tratamentul şi am apelat şi la toate trucurile pe care le ştiam, pentru ca filmarea să mă găsească într-o formă cât mai bună!”, a mai completat Jazzy Jo.

Dacă a reuşit sau nu să ducă la bun sfârşit momentul pe scena Te cunosc de undeva! şi, mai ales, cum s-a descurcat artista cu senzualitatea personajului adus de ruleta Te cunosc de undeva!, telespectatorii vor putea urmări sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, în cadrul celei mai noi gale a transforming show-ului. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton