Homepage  / Televiziune

Te cunosc de undeva 2022. Emi și Cuza, puși în mare dificultate. Cu ce probleme s-au confruntat

Te cunosc de undeva 2022. Emi și Cuza, puși în mare dificultate. Cu ce probleme s-au confruntat
3

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva” 2022, va fi difuzată sâmbătă, 28 mai, la Antena 1, de la ora 20:00. Ruleta i-a pus în mare dificultate pe Emi și Cuza de la Noaptea Târziu. Personajele în care Emi și Cuza se transformă în cea de-a cincea gală Te cunosc de undeva le-au dat mari bătăi de cap celor doi concurenți.

Te cunosc de undeva – sezonul 17- episodul 5 – 28 mai 2022

Cea de-a cincea gală Te cunosc de undeva 2022, care va fi difuzată sâmbăta aceasta de la ora 20:00 pe Antena 1, i-a pus în mare dificultate pe băieții de la Noaptea Târziu. Ruleta a decis În ediția trecută o transformare care a întrecut toate așteptările și anume duetul asiatic Shanzhui Zuhe. Pe lângă bariera limbii, care le-a dat mari bătăi de cap, şi notele personale ale celor doi interpreţi i-au descurajat total pe Emi şi Cuza.

„A trebuit să scriem piesa vers cu vers, fonetic, ca să o putem învăţa! A fost foarte greu, dar a fost un exercițiu de autodepășire. Doar în chineză nu mai cântasem!”, a menționat Cuza. Pentru Emi însă lucrurile au stat altfel.  „Pentru mine a fost mai simplu, pentru că eu am avut niste cuvinte mai…. “românești” Nu vă pot spune mai mult, dar vedeţi sâmbătă!”, a declarat amuzat Emi, care însă va avea de intrat din nou în travesti, în vreme ce răguşeala îl va pune în mare dificultate pe Cuza. „A fost extrem de greu, toate antrenamentele mi-au pus probleme! La a treia repetiţie rămâneam fără voce!”.

Te-Cunosc-de-Undeva_©Bogdan-Buda_0954_20220420Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Melodia este una plină de emoție, iar povestea din spate i-a impresionat pe Emi și Cuza. „Toată lumea se regăsește în piesă și în versurile sale, cu toții am avut pe cineva iubit, care a plecat din viața noastră” povestește Cuza, în timp ce Emi spune că:  „Eu rezonez cu toate piesele triste în mod normal, chiar dacă nu m-am regăsit vreodată în versuri.”

Dacă le va ieși sau nu transformarea rămâne de văzut sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, în cadrul celei mai noi gale Te cunosc de undeva!.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton