Homepage  / Televiziune

Te cunosc de undeva! 2022, sezonul 18. Cu o transformare uluitoare, Emilian şi Wrs au câștigat prima gală a show-ului

Te cunosc de undeva! 2022, sezonul 18. Cu o transformare uluitoare, Emilian şi Wrs au câștigat prima gală a show-ului
11

de Andra Stana,

Prima ediție a celui de-al 18-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost câștigată de cuplul Emilian şi Wrs, cu o transformare de senzaţie în Queen.

Cine a câștigat Te cunosc de undeva!, 11 septembrie 2022

Spectaculosul joc al transformărilor a început în forță în cel de-al 18-lea sezon „Te cunosc de undeva!”. Cele 8 cupluri de concurenți au intrat în joc cu mult entuziasm. Jurații Ozana Barabancea (canto), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show) au fost impresionați de felul cum aceștia și-au pregătit primele roluri oferite de ruleta personajelor.

Primele „victime” ale ruletei au fost cei doi campioni ai sezonului trecut Te Cunosc de Undeva!, Emi şi Cuza. Cei doi au deschis în forţă spectacolul transformărilor, aducând pe scena transforming show-ului nu una, ci două… Conchita Wurst.

„Mi-aţi confirmat de ce aţi câştigat marea finală! Mă bucur că aţi revenit!” le-a spus Andreea Bălan.

prezentatori-TCDU-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Connect-R, şi SHIFT au calmat imediat spiritele cu o transformare de zile mari în Daddy Yankee – Con Calma, în vreme ce Rona Hartner & Johny Romano au făcut spectacol cu impersonarea lui Amy Winehouse. Pe scena transforming show-ului a urcat apoi formaţia Generic, interpretată într-o manieră de senzaţie de Eliza & Cosmin Natanticu.

Despre următorul cuplu, colegii au spus că este unul dintre cele mai atipice de la Te cunosc de undeva!, însă Feli şi Nicolai Tand i-au impresionat pe cei din platou cu transformarea în Alicia Keys şi Jay-Z, în ciuda englezei, care i-a dat ceva bătăi de cap lui Nicolai.

Jo & Liviu Teodorescu au făcut un show de zile mari cu transformarea în Jason Darulo & Nicki Minaj.

Sore & Emma de la ZU au determinat-o pe jurata Andreea Bălan să se reîntoarcă în copilărie cu transformarea în Andre – Liberă la mare.

Spectacolul transformărilor a fost închis de către Emilian şi Wrs. Cei doi au impresionat cu o transformare de senzaţie în Queen. Momentul le-a adus și marele premiu al serii.

https://www.youtube.com/watch?v=t1T_WYlRPHo

Cum se vor descurca cele 8 cupluri de concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a doua gală a celui de-al 18-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!.

Ce personaje vor interpreta vedetele în ediția următoare de la Te cunosc de undeva!, 17 septembrie 2022

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton