Homepage  / Nu rata!

”Te cunosc de undeva!” (Antena 1) are jurați fideli

”Te cunosc de undeva!” (Antena 1) are jurați fideli

de Redactia Tvmania

Show-ul „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, a ajuns la ediția cu numărul 10. Din 17 martie 2012, ne uităm la transformări și nu ne-am plictisit! Iar jurații sunt de acord cu noi: nici ei nu s-au plictisit, ba dimpotrivă, își doresc ca sezonul 10 să nu fie ultimul!

te-cunosc-de-undeva

Ca orice actor care e tot timpul în priză, Aradits știe că telespectatorul e un animăluț capricios: „Avem un public fidel. Suntem prieteni. Dar e un public pretențios. Nu poți să te culci pe-o ureche și să-ți spui că merge oricum. Când facem gafe suntem taxați. Personal, promit că voi face tot ce-mi permite funcția (râde) pentru ca acesta să nu fie ultimul sezon!”. Așa să fie!

Andreea Bălan se gândește cu drag la sezonul cu numărul 100: „Mi-aș dori să facem 100 de sezoane. Am devenit o mare familie”.

„Cum să mă plictisesc? Ador ceea ce fac! Mă ține în priză, mă formează și pe mine ca muzician. Este o adevărată școală pentru toți. Probabil ne vom plictisi în vreo 20 de ani”, a sărit ca arsă Ozana Barabancea (46 de ani).

Și Temișan e sigur de sentimentele lui: „Nu m-am plictisit și nu mă voi plictisi niciodată de acest show, oricât ar ține el de acum încolo, pentru că este unul în care, cu fiecare concurent care vine aici, ai și tu, ca jurat, câte ceva de învățat”.

Alte articole:

1. FOTO. Andreea Bălan a devenit mamă. Vezi prima poză cu fetița ei, Ella

2. Pepe și Maria Buză fac cuplul perfect la ”Te cunosc de undeva!”

3. Concurenții și duetul sezonului 10 al show-ului “Te cunosc de undeva!”

4. Andrei Aradits a cântat pe străzi, în anii ’90

5. Andrei Aradits ar juca din nou într-un serial

6. Cum arată o zi de filmare pentru Alina Pușcaș și Andreea Bălan (“Te cunosc”)

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton