Homepage  / Netflix

A apărut teaser-ul filmului „Blonde”, cu Ana de Armas în rolul lui Marilyn Monroe

A apărut teaser-ul filmului „Blonde”, cu Ana de Armas în rolul lui Marilyn Monroe

de Andreea Hentea,

După o așteptare îndelungată, care a pus fanii pe jar, au sosit primele secvențe din „Blonde” (2022), filmul Netflix care ne-o va înfățișa pe Ana de Armas în rolul legendarei Marilyn Monroe, scrie deadline.com.

Netflix a dezvăluit primul teaser al filmului „Blonde”, anticipata ecranizare după celebra scriitoare Joyce Carol Oates regizată de Andrew Dominik.

În acest nou trailer-teaser al filmului „Blonde” o vedem pe legendara vedetă hollywoodiană aflată în cabina sa, într-un moment de tensiune nervoasă, apoi în lacrimi, rugându-se de „ea”, o entitate misterioasă, să nu o abandoneze. Pe măsură ce este machiată și se transformă în strălucitoarea Marilyn Monroe, zâmbetul îi apare pe chip și ne dăm seama exact pe cine a așteptat irezistibila vedetă.

Regizorul Andrew Dominik a transpus pe ecran romanul „Blonde”, al celebrei autoare americane Joyce Carol Oates, publicat în anul 2000.

Acesta reimaginează viața marii vedete de la Hollywood, explorând ruptura dintre eul public și cel privat al lui Marilyn Monroe. Romanul, despre care chiar autoarea sa a insistat mereu că „este o operă de ficțiune, care nu ar trebui privită ca o biografie”, a fost finalist în competiția pentru premiul Pulitzer în 2001 și pentru National Book Award în 2000.

Cartea este un portret fascinant al uneia dintre figurile mitologice ale secolului XX și o descriere profund emoționantă a femeii care a devenit celebra Marilyn Monroe.

Filmul, care îmbină subtil realitatea și ficțiunea, îi mai are în distribuție pe: Adrien Brody, Bobby Cannavale, Julianne Nicholson, Lily Fisher, Sara Paxton, Garret Dillahunt și Ned Bellamy. Printre producători se numără Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner și Tracey Landon.

„Blonde” va avea lansarea internațională pe Netflix pe 23 septembrie 2022.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton