Homepage  / Seriale

Ted, cel mai vulgar ursuleț de pluș de la Hollywood, va fi vedeta unui serial

Ted, cel mai vulgar ursuleț de pluș de la Hollywood, va fi vedeta unui serial

de Redactia Tvmania

După două lungmetraje, Ted va avea propriul lui serial. Scrise și regizate de Seth MacFarlane, filmele „Ted” au avut mare succes în sălile de cinematografe. Pentru a mai profita de acesta, platforma americană Peacock a comandat un serial care va fi un prequel al lungmetrajelor, scrie Deadline.

Este cel mai obraznic și mai vulgar ursuleț de pluș de la Hollywood. Și la aproape 10 ani de la primul lungmetraj, scris, regizat și dublat de Seth MacFarlane, Ted se pregătește să revină pe ecrane, de această dată, mici. Platforma americană de streaming Peacock a dat undă verde pentru un serial, anunțat ca prequel al lungmetrajului din 2012.

Deocamdată nu există nicio informație dacă actorii Mark Wahlberg, Mila Kunis sau Amanda Seyfried (care au fost în distribuția filmului) vor fi implicați în proiect, dar Deadline a aflat că Seth MacFarlane este în negocieri pentru a interpreta din nou vocea eroului principal. Actorul și creatorul personajului ar trebui să fie și producător al noului serial.

Interzis sub 17 ani

În 2012, „Ted” a devenit cel mai vizionat film interzis sub 17 ani din toate timpurile, record pe care l-a pierdut apoi în fața altui film coroziv, „Deadpool”. În total, cele două filme cu Ted au încasat din biletele vândute în toată lumea în jur de 764 de milioane de dolari. Și a obținut o nominalizare la premiile Oscar.

Seth MacFarlane mai realizase înainte serialele animate „Family Guy” (1999) și „American Dad!” (2005), iar „Ted” a fost primul său proiect live-action. De fapt, actorul Mark Wahlberg a fost de acord să joace în film, după ce s-a văzut pe sine însuși în „Family Guy” (1999).
Seth MacFarlane îl joacă acum pe căpitanul Ed Mercer în „The Orville”, serial SF de comedie, creat de el însuși în 2017, al cărui al treilea sezon este așteptat anul acesta pe micul ecran.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton