Homepage  / Vedete / Vedete străine

Telemundo a lansat primul trailer al remake-ului după „Cafea cu parfum de femeie”

Telemundo a lansat primul trailer al remake-ului după „Cafea cu parfum de femeie”

de Redactia Tvmania

William Levy și Laura Londoño sunt protagoniștii celei mai așteptate producții din 2021 a companiei Telemundo, telenovelă care marchează debutul actriței Carmen Villalobos ca antagonistă în acest gen de seriale.

În urmă cu o zi, Telemundo a lansat primul trailer al noii versiuni „Cafea cu parfum de femeie”, telenovelă care în urmă cu 2 decenii îi avea în rolurile principale pe   Margarita Rosa de Francisco șiGuy Ecker. 
 

În primul video promoțional, Telemundo anunță că producția va ajunge „în curând” pe micile ecrane din Mexic, iar tema muzicală folosită este cea din varianta originală.

Filmările remake-ului telenovelei „Cafea cu parfum de femeie” au început în ultima parte a anului 2020, în Columbia.  

„Este un proiect cu savoare columbiană. Sunt fericit să pot face parte din el, nu doar din cauză că este o poveste foarte cunoscută, ci o referință în lumea televiziunii la nivel internațional”, declara William Levy la începutul filmărilor. 

Carmen Villalobos este, de asemenea, entuziasmată și emoționată că poate face parte din acest proiect:

„Mă simt fericită, realizată, norocoasă, recunoscătoare că pot admira frumusețea plantațiilor de cafea Eje, care sunt spectaculoase. Au fost zile minunate și avem parte de un vibe pozitiv la filmări”, a declarat Carmen pentru People en Espanol. 

 

Povestea urmărește idila dintre Teresa Suarez, zisă Gaviota (Laura Lodono), o tânără isteață, culegătoare de cafea, și Sebastián Vallejo (William Levy), fiul proprietarului unei plantații de cafea. Totul le stă în cale, dar, în final, după nenumărate răsturnări de situație (ea se transformă în femeie de afaceri), cei doi rămân împreună, la plantația de cafea unde a început totul.  

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton