Homepage  / Vedete / Vedete străine

Telemundo face remake după telenovela „Cafea cu parfum de femeie”. Cine sunt protagoniștii

Telemundo face remake după telenovela „Cafea cu parfum de femeie”. Cine sunt protagoniștii

de Redactia Tvmania

 

La mijocul anilor ’90, telenovela columbiană „Cafea cu parfum de femeie”, cu Margarita Rosa de Francisco și Guy Ecker în rolurile principale, cele ale îndrăgostiților Gaviota și Sebastian (foto), făcea furori pe micile noastre ecrane – și peste tot în lume, este una dintre cele mai populare telenovele făcute vreodată. 

Acum, după 26 de ani de la debutul din 1994, Telemundo a anunțat că va realiza o nouă versiune, modernă, pentru rolurile principale fiind aleși cubanezul William Levy și columbiana Carmen Villalobos.

Anunțul a fost făcut de Telemundo în cadrul unei eveniment despre noutățile sezonului următor. Pentru acest remake modern după „Cafea cu parfum de femeie”, William Levy (39 de ani) revine la telenovele după o pauză îndelungată, timp în care a flirtat cu Hollywoodul și aparițiile în producții americane. Ultima lui telenovelă a fost semieșecul „La Tempestad”, din 2013, în care juca alături de Ximena Navarrete (cei doi s-au cuplat la filmări, ceea ce s-a lăsat cu scandal).

De partea cealaltă, pe Carmen Villalobos (36 de ani) – care s-a căsătorit anul trecut –  o știm din telenovele precum „La Tormenta” și „Şi fără sâni există Paradis”. 

Revenind la telenovela originală „Cafea cu parfum de femeie”, povestea urmărește idila dintre Teresa Suarez, zisă Gaviota, o tânără isteață, culegătoare de cafea, și Sebastián Vallejo, fiul timid al proprietarului unei plantații de cafea. Totul le stă în cale, dar, în final, după nenumărate răsturnări de situație (ea se transformă în femeie de afaceri), cei doi rămân împreună, la plantația de cafea unde a început totul.  

În 2007 compania Televisa a realizat un remake al acestei producții, cu Eduardo Yanez și Angelica Rivera în rolurile principale. Este vorba de telenovela „Tequila cu suflet de femeie” acțiunea având loc de data aceasta pe o plantație de agave albastre, în locul plantației de cafea din povestea originală. „Tequila cu suflet de femeie” a fost difuzată și în România de postul Acasa TV. 

Telenovela „Cafea cu parfum de femeie” i-a făcut celebri în toată lumea pe protagoniștii Margarita Rosa de Francisco și Guy Ecker, dar și pe Danna Garcia, care avea atunci doar 16 ani. La succesul producției a contribuit și coloana sonoră, cântecele fiind interpretate chiar de protagonistă, Margarita Rosa de Francisco.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton