Homepage  / Articole

Telenovela “Legământul” a ajuns la final

Telenovela “Legământul” a ajuns la final

de Redactia Tvmania

Andreea are de luat o decizie grea: dacă să-l ierte sau nu pe Santiago.

Andreea are de luat o decizie grea: dacă să-l ierte sau nu pe Santiago.

În telenovela “Legământul”, care se termină astăzi, 28 septembrie, de la 16.30, actorii Osvaldo Rios şi Natalia Streignard au făcut pentru prima oară pereche pe micul ecran. Serialul, filmat la noile studiouri Telemundo din Ciudad de Mexico, a fost un remake al telenovelei “Minciuna” din 1998 cu Guy Ecker şi Kate del Castillo în rolurile principale.

.

Când Santiago (Rios) află adevărul despre moartea fratelui său, simte că totul este pierdut, iar Andreea (Streignard) îl părăseşte pentru că acesta nu a avut încredere în ea. În ultimul episod, ea trebuie să se hotărască dacă îl va ierta pe Santiago şi îi va face din nou loc în inima ei sau dacă va merge mai departe alături de altcineva. Între timp, toate secretele Almei (Dominika Paleta) ies la iveală şi aceasta încearcă să se răzbune pentru ultima oară pe Santiago.

.

Natalia aşteaptă primul ei copil

În prezent, Natalia Streignard este însărcinată în cinci luni cu soţul ei, omul de afaceri Donato Calandriello (cei doi s-au căsătorit în septembrie 2008). Pentru noul ei rol, cel de mamă, Natalia a ales să renunţe la actorie (cel putin deocamdată) şi pentru asta şi-a dat de demisia de la compania Telemundo.

“Într-adevăr mă retrag din televiziune. Vreau să trec la o altă etapă a vieţii mele şi să am în sfârşit familia pe care mi-am dorit-o. Îmi doresc să fiu mamă. În ultimii ani, am avut o viaţă dezordonată şi nu mai vreau acest lucru. Acum mă dedic întru totul noii mele vieţi. Îmi iau adio de la televiziune, nu voi mai fi actriţă, ci femeie”, a spus Natalia.

Gurile rele spun că, de fapt, actriţa în vârstă de 39 de ani a intenţionat să se îndrepte către altă casă de producţie. În acest sens, ea şi-a făcut debutul, după demisia de la Telemundo,  ca prezentatoare la postul Univision. Împreună cu criticul de modă Rodner Figueroua ea a prezentat show-ul “Belleza latina al descubierto”.

.

Osvaldo Rios are proiecte noi

Chiar dacă are 49 de ani şi trei copii, “veteranul” telenovelelor, Osvaldo Rios, nu renunţă la genul care l-a făcut celebru. Actorul a început deja filmările la un nou serial, “El Triunfo del amor”, în care va apărea alături de Maite Perroni, William Levy, Victoria Ruffo, Daniela Romo, Carmen Salinas şi Eduardo Santamarina. Serialul, produs de Salvador Mejia, este un remake al telenovelei din 1998, “El privilegio de amar”, cu Adela Noriega şi Rene Strickler în rolurile principale.

Telenovela va avea premiera în Mexic în luna octombrie, imediat după ultimul episod din “Soy tu dueña”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton