Homepage  / Articole

Telenovela „Iubire şi onoare” a ajuns la final

Telenovela „Iubire şi onoare” a ajuns la final

de Redactia Tvmania

După nouă luni de filmări, mii de secvenţe trase şi zece luni de difuzare, telenovela „Iubire şi onoare” se termină. Vineri 24 iunie, de la 20.30, la Acasă, este difuzat ultimul episod.

Marele final va fi pe măsura întregului proiect, promit producătorii, cu răsturnări de situaţie, ieşirea unor personaje din cazuri-limită, dar şi împlinirea unei frumoase poveşti de dragoste.

Pentru actori, momentul este unul dureros, pentru că trebuie să-şi ia „la revedere” de la personajele pe care le-au interpretat zi de zi, timp de 9 luni de zile.

Filmată în Egipt, Turcia şi România, telenovela „Iubire şi onoare” a fost rodul muncii unei întregi echipe formate din aproape 200 de persoane: actori, producători, membri ai echipei tehnice.

„Soarta personajelor este total imprevizibilă. Personal, îmi sunt simpatice anumite personaje negative şi mi-e milă de soarta lor”, adaugă interpretul lui Amir, Radu Vâlcan (care se iubeşte în viaţa reală cu Adela Popescu, interpreta personajului negativ Carmen).

Aflat la prima experienţă pe platourile de filmare, Radu ştie exact ce-i lipseşte acum, după terminarea filmărilor.

„Îmi formasem obiceiuri care mă binedispuneau dimineaţa, cafeaua în drum spre Buftea, perioada în care am filmat cu gaşca de Dorobanţi pentru că era o atmosferă incredibilă pe platouri. Acum, spre final, am avut nişte secvenţe cu Răzvan (Fodor, n. red.) în care ne-am distrat copios.”

Şi pentru Mădălina Drăghici, „Iubire şi onoare” a însemnat debutul în televiziune:

„Au fost multe sfaturi primite, înţelepte şi utile, dintre care 50% proveneau din partea lui Iura Luncaşu! Ştiu că îmi revenea în minte în permanenţă unul anume – „Nu da mai mult decât ai! Nu-mi arăta mie că te doare dacă pe tine de fapt nu te doare, nu râde în hohote dacă tu simţi doar să zâmbeşti, nu te face că plângi, dacă nu-ţi vine!”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton