Homepage  / Telenovele

Telenovela „Aproape de iubire” începe astăzi la Acasă. Surpriza din distribuție!

Telenovela „Aproape de iubire” începe astăzi la Acasă. Surpriza din distribuție!

de Anda Dincă,

Postul Acasă TV aduce în premieră începând de astăzi, 4 aprilie, de la ora 12.00, telenovela mexicană “Aproape de iubire” (“Si nos dejan”).

Realizată de compania W Studios pentru Televisa, producția a fost difuzată anul trecut în SUA și Mexic și are 83 de episode.

În rolurile principale din telenovela „Aproape de iubire” îi veți vedea pe Mayrín Villanueva (“Viață de împrumut”, “Mă declar vinovată”) și Marcus Ornellas (“Monarca”, “Dimineți lângă tine”), însă din distribuție mai fac parte și alte nume cunoscute precum Alexis Ayala (“Raze de lună”), Gabriela Spanic (“Uzurpatoarea”), Susana Dosamantes (“De trei ori Ana”) și Scarlet Gruber (“Dragoste de gardă”).

În această telenovelă își face debutul Elissa Marie, fiica cea mare a actorilor Geraldine Bazán și Gabriel Soto. Ea o joacă pe Sofía, fata lui Martín (interpretat de Marcus Ornellas).

„Aproape de iubire” este un remake al telenovelei columbiene “Señora Isabel” din 1993, cu Judy Henríquez, Luis Mesa și Erika Schütz.

O nouă șansă la iubire

În centrul poveștii din telenovela „Aproape de iubire” se află Alicia Montiel (Mayrín Villanueva), o femeie căsătorită cu Sergio Carranza (Alexis Ayala), unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din Mexic.

Împreună au trei copii și par o familie perfectă, însă fericirea Aliciei se destramă atunci când află că Sergio o înșală de trei ani cu o prezentatoare, Julieta Lugo (Scarlet Gruber).

Alicia își face însă curaj și divorțează de cel care a făcut-o să sufere. Însă adevăratele provocări în viața ei încep când se îndrăgostește de un bărbat mai tânăr decât ea, Martin Guerra (Marcus Ornellas), care este de asemenea jurnalist și rival al lui Sergio.

Actorul Eduardo Yañez (“Regina Sudului 2”) a fost inițial anunțat pentru rolul lui Sergio Carranza. Din păcate, din cauza unor probleme de sănătate, acesta a trebuit să renunțe la proiect, iar în locul sau a fost distribuit Alexis Ayala, povestesc cei de la hola.com.

Ce fac în prezent protagoniștii

Pentru Mayrín Villanueva (51 de ani), “Aproape de iubire” este cel mai recent proiect. În prezent actrița analizează ofertele venite din partea producătorilor și se bucură de familia pe care și-a întemeiat-o alături de actorul de telenovele Eduardo Santamarina.

Cei doi cresc împreună copiii lui Mayrín rezultați în urma mariajului cu Jorge Poza (Romina și Sebastian), dar și pe fiica lor comună, Julia.

Mayrín și Eduardo s-au cunoscut pe platourile telenovelei “Yo amo a Juan Querendón”, iar din 2009 formează un cuplu solid.

Despre actorul Alexis Ayala, alături de care joacă în serialul de la acasă, Mayrín a declarat că îi este foarte bun prieten.

“Îl cunosc de atâția ani, am jucat cu el în 4 telenovele, îmi face plăcere să lucrez alături de el”, a spus ea, citată de peopleenespanol.com. Aceleași cuvinte de laudă le-a avut și la adresa lui Marcus Ornellas: “Ai fost un coleg minunat, ai avut câte un zâmbet pentru fiecare”. 

Marcus Ornellas (39 de ani) a început de curând filmările la un nou proiect tv, “Mujer de nadie”, remake-ul telenovelei mexicane din 2004, “Amarte es mi pecado”, care i-a avut ca protagoniști pe Yadhira Carrillo, Sergio Sendel și Alessandra Rosaldo.

Partenera lui Marcus din acest serial este Livia Brito, pe care o puteți vedea în prezent, tot la Acasă TV, în “Inimi împietrite”.

Când nu se află la filmări, Marcus își petrece timpul în compania iubitei sale, actrița Ariadne Diaz, și a băiețelui lor de cinci ani, Diego. Marcus s-a simțit foarte bine pe platourile de la “Aproape de iubire”.

“Am lucrat cinci luni în armonie, disciplină și bucurându-ne de fiecare minut pe platou. De multe ori am ajuns devreme și am plecat târziu, dar mereu am dat totul pentru că ne place ceea ce facem. Am fost o echipa norocoasă. Ce frumos e să lucrezi cu oameni atât de talentați, dedicați și iubitori”, a declarat el.

Întoarcerea Gabrielei Spanic

“Aproape de iubire” a marcat întoarcerea la telenovele, după 7 ani de absență, a cunoscutei actrițe Gabriela Spanic (48 de ani).

“Niciodată nu am jucat un astfel de personaj, o femeie adultă care se îndrăgostește de un bărbat mai tânăr”, a spus Gaby celor de la peopleespanol.com.

În producția de la Acasă TV, ea îi dă viață personajului Fedora Montelongo, care, la fel ca protagonista – Alicia, trăiește o poveste de iubire cu un tânăr.

Ultima telenovelă în care a apărut Gaby a fost “Siempre tuya Acapulco” (2014).

În prezent ea poate fi văzută pe micile ecrane mexicane în serialul “Corazón guerrero”, alături de Alejandra Espinoza, Sabine Moussier și Altair Jarabo.

În pauza luată de la telenovele, Gaby a scris cărți și a apărut în show-uri de televiziune.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton