Homepage  / Seriale

Telenovela „Casa de alături”, din nou la Acasă

Telenovela „Casa de alături”, din nou la Acasă

de Redactia Tvmania

Telenovela, care a mai fost difuzată de Acasă, începe astăzi, la ora 23.00. În telenovela “Casa de alături” fiecare personaj deține un secret care îi face pe cei din jur să se întrebe dacă spune adevărul sau minte, dacă este nevinovat sau prezintă un real pericol pentru ceilalți.

Casa de alaturi

Familia Condes, una foarte influentă și de temut, are aparent tot ce și-ar putea dori cineva: bani, putere și armonie. Membrii acesteia sunt loviți de o tragedie când Adolfo (David Chocarro), soțul Iganciei (Catherine Siachoque) moare, după ce cade în gol de la fereastra camerei sale. 6 luni mai târziu, Ignacia se căsătorește cu Gonzalo (Gabriel Porras), fratele lui Adolfo. Acesta se simte nevoit să dezvăluie misterul în ceea ce il privește pe Adolfo.

A fost cu adevărat un accident așa cum susțin cei din familia Condes? A fost o sinucidere sau o crimă? Oare Gonzalo este în pericol să sfârșească la fel ca fratele său?

Acțiunea se condimentează când el o cunoaște pe Pilar (Maritza Rodriguez).

 

Producție: Telemundo, 2012

Distribuție: Maritza Rodriguez, Gabriel Porras,Catherine Siachoque, Miguel Varoni, Jorge Luis Pila, Angelica Maria, David Chocarro, Daniel Lugo, Felicia Mercado, Karla Monroig, Henry Zakka, Orlando Fundichely.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton