Homepage  / Telenovele

Acasă TV aduce cea mai recentă telenovelă cu Sebastian Rulli, „Și bogații plâng uneori”

Acasă TV aduce cea mai recentă telenovelă cu Sebastian Rulli, „Și bogații plâng uneori”
3

de Anda Dincă,

Cunoscutul actor mexican Sebastian Rulli revine pe micile ecrane de la noi din 7 februarie, de la ora 18.00, cu telenovela „Și bogații plâng uneori” (“Los ricos también lloran”). Producția realizată de Televisa în 2022 este remake-ul telenovelei clasice din 1979, „Și bogații plâng” (“Los ricos también lloran”), difuzată cu succes în întreaga lume, inclusiv în România. „Și bogații plâng” a făcut-o cunoscută pe Veronica Castro, dar și pe regretații Rogelio Guerra și Edith Gonzalez. 

Emoționat de faptul că i s-a propus acest proiect, Sebastian a declarat anul trecut, citat de peopleenespanol.com: „Sunt recunoscător companiei, vieții, lui Dumnezeu. Cred că a venit momentul să transform acest vis în realitate, căci nu am putut spune „nu” invitației. Este vorba de o producție care e iconică în istoria televiziunii și mai ales în Mexic. Mama se uita la televizor, mai ales la telenovela aceasta, așa că rolul acesta e ca un cadou pentru mama mea, pe care l-am avut mereu în cap”.

Cât despre personajul său, Luis Alberto Salvatierra, el a menționat: „Este un tip care a suferit foarte mult, care are nevoie de dragostea tatălui său, a familiei sale, dar care primește în schimb doar dispreț și răutate, pentru că toată lumea îl acuză de ceva ce s-a petrecut în trecut. Iar el nu știe cum să reacționeze în fața acestei situații. Are niște vicii care îi complică existența și mai mult, dar până la urmă apare cineva în viața lui care îl schimbă radical.”

Partenera lui Rulli din “Și bogatii plâng uneori” este frumoasa Claudia Martín, care a fost văzută pe micile ecrane de la noi în “Fără privirea ta”, “Suflete pierdute”, “Cum m-am îndrăgostit de Ramon” și “Chemarea destinului”. 

Claudia a povestit celor de peopleenespanol.com cât de mult i-a plăcut personajul pe care l-a interpretat: “Am învățat multe de la Mariana, am învățat de la ea că nu se oprește niciodată, nu renunță niciodată, nu părăsește pe nimeni. Știe să se apere și nu încetează să zâmbească în ciuda a tot ceea ce trăiește”. De asemenea, ea a avut multe cuvinte de laudă la adresa partenerului ei, Sebastian: “Îmi place mult angajamentul pe care îl are față de carieră, față de muncă și, respectul pe care îl are față de ceilalți colegi. A fost super respectuos din prima zi, mi-a dat și sfaturi. Ador să-l ascult și să învăț”.

rulli-carmen-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

În afară de Sebastian și Claudia în serialul de la Acasă TV vor apărea și alți actori cunoscuți din telenovele: Fabiola Guajardo, Azela Robinson, Alejandra Barros, Víctor González, Mimi Morales, dar și Hugo Catalán (iubitul actriței Claudia Martín).

Ce se întâmplă în “Și bogații plâng uneori”

Mariana, o tânără isteață care duce un trai modest, ajunge din întâmplare să-i salveze viața lui Alberto Salvatierra (Guillermo García Cantú), un afacerist important. Recunoscător, acesta îi oferă Marianei un loc de muncă și o primește în sânul familiei sale. Așa ajunge să-l cunoască pe Luis Alberto (Rulli), fiul și moștenitorul lui Alberto Salvatierra, un tip arogant, dependent de jocurile de noroc, care se ceartă într-una cu tatăl său. Mariana și Luis Alberto se îndrăgostesc iremediabil, înfrutând diferențele dintre ei și trecând peste ambițiile și trădărilor celor din jur. Când în sfârșit au impresia că lucrurile intră pe un făgaș normal, cei doi trăiesc o tragedie: răpirea fiului lor.

Ce proiecte mai au Sebastian și Claudia

Claudia (33 de ani) nu este implicată momentan în niciun proiect, în timp ce Sebastian Rulli (47 de ani) joacă alături de Ariadne Diaz și Dominika Paleta în serialul “Más allá de ti”, care va fi difuzat de platforma de streaming online a Televisei, ViX+.

“Más allá de ti” va spune povestea unei foste polițiste (Ariadne), care luptă cu disperare pentru custodia fiului ei. Ea descoperă că poate comunica cu morții și își folosește acest har pentru a convinge un politician (Sebastian) să redeschidă cazul tatălui fiului ei, care este închis pe nedrept.

Pe Sebastian îl puteți vedea în prezent și la Netflix în serialul de acțiune “Dragonul” (“El Dragón: Return of a Warrior”). Producția din 2019 are două sezoane și îl are în prim-plan pe Miguel Garza (Sebastian), un bărbat care are legături cu mafia și care se îndrăgostește de o taximetristă, Adela (Renata Notni).

Ce mai face Veronica Castro

Serialul cu Veronica Castro („Şi bogaţii plâng”, „Rosa salvaje”)

În vârstă 70 de ani, actrița Veronica Castro continuă să joace. Cel mai recent film al ei e pelicula din 2022, “Cuando sea joven”, în timp ce la Netflix poate fi văzută în primul sezon al serialului “The House of Flowers” (“La casa de las Flores”).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton