Homepage  / Știri / Telenovele

Telenovela „De trei ori Ana”/„Tres veces Ana”, cu Angelique Boyer, începe la Happy Channel

Telenovela „De trei ori Ana”/„Tres veces Ana”, cu Angelique Boyer, începe la Happy Channel

de Redactia Tvmania

Angelique Boyer vine la Happy Channel: noua ei telenovelă, „De trei ori Ana” (în original „Tres veces Ana”), va avea premiera în luna martie.

Noul proiect al lui Angelique Boyer, în care aceasta joacă alături de iubitul ei, Sebastian Rulli, David Zepeda și Pedro Moreno, este realizat de compania Televisa și a avut premiera în SUA pe 11 aprilie 2016 și în Mexic câteva luni mai târziu. La noi, serialul sud-american marca Televisa va începe luni, pe 6 martie, și va fi difuzat de luni până vineri, de la 17:00 la 18:00.

Telenovela, un remake al telenovelei „Lazos de amor” din 1995, a avut mai multe denumiri provizorii, cum ar fi „Como tres gotas de agua” sau „Frente al mismo rostro”, iar din distribuție mai fac parte și Eric del Castillo, Susana Dosamantes şi Ana Bertha Espín.

În „Tres veces Ana”, Angelique interpretează rolurile a trei surori gemene cu personalităţi diferite: Ana Lucía, Ana Laura şi Ana Leticia

Pe micile noastre ecrane de la noi, pe frumoasa Angelique Boyer ați mai văzut-o la Acasă, în telenovela „Spune-mi că eşti a mea!”, în care a jucat tot alături de Sebastian Rulli. În timpul filmărilor pentru „De trei ori Ana”, Angelique și Sebastian au declarat că această telenovelă va fi ultima la care vor lucra împreună pentru a nu-şi afecta relaţia.

 

Citește și: FOTO. Happy Channel lansează noua grilă de programe din 2 ianuarie. Care sunt noutățile

sursa foto: https://www.latintimes.com

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton