Homepage  / Seriale / Telenovele

Telenovela „Dimineți lângă tine” (Acasă), primul mare pas în carieră pentru Ela Velden

Telenovela „Dimineți lângă tine” (Acasă), primul mare pas în carieră pentru Ela Velden

de Redactia Tvmania

Telenovela mexicană „Dimineți lângă tine” (în original „Despertar contigo”), produsă de Pedro Damián (cel care a produs și telenovela „Rebelde”) și  difuzată de postul Acasă, readuce pe micile ecrane actori precum Daniel Arenas, Christian Chavez, dar și o actriță aflată la început de drum, Ela Velden.  

Telenovela este un remake al producției tv „Pobre Pablo”, din anul 2000, și poate fi urmărită la postul Acasă de luni până duminică, de la ora 17.00. Distribuția îi readuce pe micul ecran pe actori precum Daniel Arenas („Singură pe lume”), Christian Chavez („Rebelde”), Aura Cristina Geithner („Pisica sălbatică”) și Estefanía Villarreal („Rebelde”).

Povestea din „Dimineți lângă tine” îl are în plin plan pe Pablo Herminio Lean (Daniel Arenas), un tânăr care dorește să îi apere pe cei din jur prin intermediul meseriei sale de bodyguard. El este stâlpul familiei după moartea tatălui și iubitul lui Cindy (Sara Corrales), o femeie posesivă care dorește să moștenească afacerile tatălui ei iar pentru asta insistă se căsătorească cu Pablo în ciuda faptului că cei doi nu se iubesc.

Maia Alcalá de profesie medic a cărei viață amoroasă este condusă de tatăl ei Othón Alcalá (Enoc Leaño). Othón are două interese: să își vadă fata căsătorită cu un politician și să îi fure afacerea Antoniei Santamaría (Aura Cristina Geithner), principala sa rivală. Ura dintre  cei doi va sta în calea iubirii dintre Pablo și Maia.

Pentru Ela Velden a fost primul rol principal, aceasta începându-și cariera în urmă cu trei ani:

„Cred că rolul acesta a fost primul mare pas în cariera ce abia începe. Voi continua să muncesc din greu”, a declarat actrița în vârstă de 25 de ani după ce a încheiat filmările.

La premiile „Tv y Novelas”, telenovela „Dimineți lângă tine” a avut două nominalizări pentru cea mai bună distribuție și cea mai bună actriță în rol secundar.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton