Homepage  / Recomandări

Telenovela din satul românesc, într-o ediție specială „Schimb de mame”, de Florii

Telenovela din satul românesc, într-o ediție specială „Schimb de mame”, de Florii

de Redactia Tvmania

Prima TV difuzează în Duminica de Florii, de la ora 20.00,  o ediție impresionantă din noul sezon al emisiunii „Schimb de mame”. Din sărăcia de la sat, cu greutățile unei vieți clădite cu multă trudă, la București. Și de la Capitală către sat. Ce realizează cele două mame, Elena și Claudia, le va schimba viata si  va lega între ele o prietenie pe viață!

Lăsată în voia sorții de părinti, Elena a căutat în permanență un loc al ei, un loc în care să simtă siguranță. La 16 ani, l-a întâlnit pe Florică, mai mare cu 33 de ani decât ea. Bărbatul, impresionat de povestea de viață a tinerei și îndrăgostit de ea, a lăsat totul în urmă – soție, copii, loc de muncă, și a început o viață la propriu sub cerul liber alături de Elena. Au trăit și trăiesc greu, mai ales că acum au 4 copii împreună. De ani de zile își duc traiul într-o căsuță improvizată și tot ce își doresc este să rămână împreună și să aibă copiii sănătoși și fericiți.

De curând, comunitatea le-a construit o casă, încă neterminată. Cu toții visează să se mute acolo în curând, dar salariul de muncitoare al Elenei și pensia lui Florică, acum în vârstă de 69 de ani, cu copii mici (mezinul având doar 3 ani și jumătate), nu ajung pentru ultimele finisaje. Elena are un singur scop în viață – să le ofere copiilor ce nu a avut ea, în primul dragostea de mamă. Și reușește.

Revelația orășencei

Elena ajunge în București, unde o va întâlni pe adolescenta Eliza și pe bunica ei. Aici, în lipsa unui bărbat-Camelia, mama de la București, este divorțată- Elena va experimenta o săptămână în care liniștea și confortul înlocuiesc lipsurile și zarva de zi cu zi de la ea de acasă din Gornet, Prahova.

Iar la Gornet, Camelia va afla ce înseamnă cu adevărat greul. Și toate problemele ei de până acum devin mici în comparație cu situația pe care o va găsi aici. Elena va avea o săptămână de reflecții, în care va realiza și ce face greșit în relația cu copiii și cu mai vârstnicul ei soț.

Nu ratați o emisiune cu multă emoție, cu lacrimi, cu trăiri intense și cu…copii delicioși. La final avem parte de legarea unei prietenii ce se anunță a fi pe viață. Doar în episodul 3 al emisiunii „Schimb de mame”, difuzat la Prima TV, duminică, 9 aprilie, de la ora 20.00.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton