Homepage  / Știri / Televiziune

De ce a dispărut telenovela „Dragoste şi ură” din grila de programe Prima

De ce a dispărut telenovela „Dragoste şi ură” din grila de programe Prima

de Redactia Tvmania

UPDATE: Poziția postului Prima după scoaterea din grilă a serialului „Dragoste și ură”:

Prima TV își dorește să vină mereu în întâmpinarea telespectatorilor săi cu producții care să răspundă preferințelor tuturor celor care urmăresc programele postului de peste 17 ani. De aceea, părerea publicului nostru a fost întotdeauna importantă în construirea grilei Prima TV, mai ales atunci când am optat pentru programe și formate inovative.

În urma feedback-ului primit de la telespectatorii Prima TV și a unei analize, am decis să oprim momentan difuzarea telenovelei „Dragoste şi ură”. Pentru publicul interesat de acest gen de programe, analizăm oportunitatea reprogramării producției Televisa în grila Prima TV. Îi vom ține la curent pe telespectatori cu toate informațiile pe site-ul www.primatv.ro și pe paginile noastre de Facebook.

Știre inițială:

După ce, la doar două săptămâni de la premiera „Dragoste şi ură”, Prima modifica tronsonul pe care producţia Televisa era difuzată, acum telenovela a dispărut din grila postului.

Nu se știe încă data la care „Dragoste și ură” va fi reluată.

Dragoste si ura (Prima TV)

Adusă în premieră europeană la postul Prima, telenovela „Dragoste şi ură”, „Lo Imperdonable” în original, este un remake după „Minciuna”, cu Kate del Castillo şi Guy Ecker în rolurile principale, şi spune povestea unui bărbat care se îndrăgosteşte de o femeie pe care o consideră responsabilă de sinuciderea fratelui său.

Ana Brenda Contreras şi Iván Sánchez sunt protagoniştii producţiei realizate de Salvador Mejía şi sunt cunoscuţi publicului din România din telenovele precum “Sortilegio” (“Predestinaţi”) si “La Reina del Sur” (“Regina Sudului”).

 

Te-ar putea interesa și:

Protagoniștii din „Dragoste şi ură” au filmat scene fierbinţi în Cancun

Premieră: Telenovela „Dragoste şi ură” începe la Prima TV

Ivan Sanchez a avut concurență serioasă pentru rolul din “Dragoste şi ură”

Prima va difuza telenovela “Dragoste şi ură”, cu Ana Brenda şi Ivan Sanchez

Ivan Sanchez este mereu iertat de iubita sa

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton