Homepage  / Știri / Televiziune

De azi, telenovela „Esmeralda”, cu Leticia Calderon şi Fernando Colunga, vine din nou pe micile noastre ecrane

De azi, telenovela „Esmeralda”, cu Leticia Calderon şi Fernando Colunga, vine din nou pe micile noastre ecrane
6

de Redactia Tvmania

Una dintre cele mai îndrăgite telenovele din toate timpurile, „Esmeralda”, vine şi la Happy Channel din această vară, după ce, în trecut a mai fost difuzată de Antena 1 şi Acasă. Serialul, care îi are în rolurile principale pe deja celebrii Leticia Calderon şi Fernando Colunga, va fi difuzat începând din 2 august, câte două episoade, de luni-vineri, de la ora 14.00, în locul telenovelei „De trei ori Ana”.

„Esmeralda”, realizată în anul 1997, este prima producţie a regizorului Salvador Mejia, responsabil pentru telenovele de succes precum „Rosalinda”, „O lume a fiarelor” sau „Focul iubirii”.

Deşi a fost primul său proiect în calitate de producător, „Esmeralda” i-a adus lui Mejia premiul „Tv Y Novelas” pentru „Cea mai bună telenovelă a anului”. Alături de Leticia Calderon şi Fernando Colunga, telespectatorii îi vor putea urmări în „Esmeralda” şi pe Ana Patricia Rojo („Iubire cu chip rebel”, „Padurea blestemată”), Enrique Lizalde („Împreună pentru totdeauna”, „Sărmana Maria”) şi Laura Zapata, sora Thaliei, cunoscută mai ales pentru rolurile sale negative din „Iubire cu chip rebel”, „Rosalinda”, „Uzurpatoarea”, sau „Maria Mercedes”. 

Producţia spune povestea Esmeraldei (Leticia Calderon), o tânără oarbă din naştere şi bună la suflet. Doctorul Jose Armando (Fernando Colunga) rămâne vrăjit de ochi acesteia. Cei doi se îndrăgostesc, dar drumul lor spre fericire este presărat cu o mulţime de obstacole şi lacrimi. Interesele familiei, dragostea falsă a unei femei şi mândria stau în calea împlinirii iubirii dintre Esmeralda şi Jose Armando.

69_6_Esmeralda_3391_resizeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton