Homepage  / Știri / Televiziune

Telenovela „Imperiul minciunilor” ajunge la final. Ce producție va difuza Pro 2 în curând

Telenovela „Imperiul minciunilor” ajunge la final. Ce producție va difuza Pro 2 în curând

de Redactia Tvmania

Telenovela „Imperiul minciunilor”, care îi are protagoniști pe Angelique Boyer și Andres Palacios, ajunge la final sâmăbătă, 17 iulie. Aceasta va fi înlocuită de o altă producție Televisa, care îi readuce pe micile ecrane pe Juan Soler și Itati Cantoral.

 

Începând de duminică, 18 iulie, Pro 2 va difuza zilnic, de la ora 19.00, telenovela „Prinde-l, dacă poți”, în original „La mexicana y el guero”, care îi are în rolurile principale pe Itati Cantoral („Amigas y rivales”), Juan Soler („Mă declar vinovată”) și Luis Roberto Guzman („Spune-mi că ești a mea”).

Telenovela este produsă de Nicarndro Diaz, creatorul altor producții de gen precum: „Tequila cu suflet de femeie”, „Stăpâna” sau „Iubiri vinovate”. „Prinde-l, dacă poți” a fost difuzată în țara de origine în perioada 17 august 2020 – 7 februarie 2021 și este adaptarea telenovelei chiliene intitulată Cómplices, creată de Víctor Carrasco și Vicente Sabatini.

„Prinde-l, dacă poți” redă povestea Andreei Ibarrola (Itatí Cantoral), o escroacă profesionistă, care își folosește frumusețea, inteligența și farmecul pentru a-și înșela victimele, alături de fiica ei Katya (Gala Montes). În Statele Unite, Andrea are un complice pe nume Olinka (Sabine Moussier), care îi oferă informații despre Tyler Somers (Juan Soler), următoarea ei victimă. El este cel mai mare producător de cartofi de calitate Idaho din lume și în același timp este un om bun și nobil. Tyler a fost adoptat și crescut de Rose (Lorena Velázquez), mama sa adoptivă. Pe patul de moarte, ea îi cere lui Tyler să-și găsească mama biologică Matilde Rojas. Momentul perfect pentru ca Andrea să elaboreze un plan general și să îl înșele pe Tyler ca acesta să creadă că și-a găsit familia biologică. Pentru asta, Andrea angajează șapte persoane cu dificultăți financiare pentru a se alătura familiei false. Datorită plății substanțiale, toată lumea este de acord să își joace rolul. Tyler este impresionat să o cunoască pe Andrea, presupusa lui soră. De asemenea, Andrea simte imediat ceva foarte special la el. După ce s-a îndrăgostit cu adevărat de victima ei, Andrea va trebui să aleagă între renunțarea la planul său și dragostea ei, lăsând-o într-o mare dilemă morală.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton