Homepage  / Seriale / Telenovele

Telenovela „Jurământul”, cu Danna Garcia și Mario Cimarro, ar putea avea al doilea sezon

Telenovela „Jurământul”, cu Danna Garcia și Mario Cimarro, ar putea avea al doilea sezon

de Redactia Tvmania

Telenovela „Jurământul”, cu Danna Garcia și Mario Cimarro, ar putea avea al doilea sezon, la 17 ani distanță de la lansare. 

Actorul Michel Brown, pe care l-am putut vedea în urmă cu un an și în telenovela „Suflete pierdute”/„Amar a muerte”, alături de Angelique Boyer, a dezvăluit unei publicații spaniole că al doilea sezon al telenovelei „Pasion de gavilanes”/„Jurământul”, produsă anterior de Telemundo, ar fi în lucru. 

„O vor face, de fapt cred că deja sunt în discuții, nu știu dacă Telemundo se va ocupa sau cine, dar cred că o parte din foștii mei colegi vor participa”, a spus Michel pentru FormulaTV. 
 

 
Cel care l-a interpretat pe Pablo Reyes în telenovelă a mărturisit că a refuzat să facă parte din proiect așadar nu îl vom putea vedea pe Michel în producție dacă aceasta va fi concretizată. 

 
„Am decis să nu particip. Mi se pare că fiecare este stăpân pe deciziile sale. A fost un proiect de succes, dar sunt genul de persoană care consideră că unele lucruri trebuie lăsate în trecut, adică așa cum trebuie să știm să ne bucurăm de ele și să profităm din plin de ele, consider că trebuie de asemenea să le lăsăm să zboare”, a mai spus actorul.
 

 
Chiar și așa, Michel Brown a dorit să menționeze că respectă deciziile foștilor săi colegi care vor dori să participe în cadrul acestui proiect.   

 
„ Mi se pare incredibil să te poți revedea după atâta timp, iar experiența pentru ei va fi incredibilă, însă mie mi se întâmplă să întâlnesc povești interesante în drumul meu, iar faptul de a mă întoarce la o poveste veche, astăzi, nu îmi atrage deloc atenția”, a mai spus Michel cu privire la acest subiect. 
 
 În momentul de față nici Telemundo, nici actorii care ar putea fi implicați în sezonul 2 al telenovelei „Jurământul” nu au confirmat dacă se va realiza sau nu producția. 
 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton