Homepage  / Telenovele

Telenovela „La Desalmada” vine la Pro 2 sub numele „Inimi împietrite”. Când e marea premieră

Telenovela „La Desalmada” vine la Pro 2 sub numele „Inimi împietrite”. Când e marea premieră

de Anda Dincă,

Postul Pro 2 va difuza, începând cu luni, 7 martie, o nouă telenovelă Televisa, „Inimi împietrite” („La Desalmada” în original), cu Livia Brito în rolul principal. Serialul a fost difuzat în țara de origine anul trecut și s-a bucurat de mare succes. La Pro 2, „Inimi împietrite” va fi difuzat de luni până duminică, de la 18.00.

„Inimi împietrite, unul dintre hiturile Televisa din 2021, se remarcă prin distribuția de zile mari, din care fac parte mulți actori latino-americani îndrăgiți: Livia Brito, José Ron  sunt protagoniștii, iar Eduardo Santamarina are principalul rol negativ. Mai joacă în seriale și Marjorie de Sousa (în rol negativ), Marlene Favela, Sergio Basáñez („Vei fi a mea, Paloma!) și Kimberly Dos Ramos (tot în rol negativ). 

Pentru „La Desalmada”, îndrăgita telenovelistă Marlene Favela („Rubi”) s-a întors la filmări după mai mulți ani de absență, timp în care a avut doar mici roluri episodice și a devenit mamă.

Și producătorul este celebru

Telenovela „Inimi împietrite” a fost produsă de celebrul José Alberto Castro. Acesta, fostul soț al Angelicăi Rivera și fostul iubit al lui Angelique Boyer, și-a pus amprenta asupra unor producții foarte populare, precum „Rubi”, „Teresa” sau „Pasiune și putere”, toate difuzate și la noi. Alt detaliu important este că „La Desalmada” este adaptarea unui serial columbian din 2008, „La Dama de Troya”, cu Cristina Umaña în rolul principal.

„Inimi împietrite”, o iubire imposibilă

În „Inimi împietrite”, Livia Brito îi dă viață Fernandei Linares, o femeie al cărei singur țel în viață este să-și răzbune soțul, ucis chiar în noaptea nunții. Fernanda își dorește să pună cap la cap amintirile din acea noapte și să-l găsească pe cel care i-a omorât bărbatul și care a violat-o apoi pe ea. 

Când îl întâlnește pe Rafael (José Ron), se îndrăgostește de el, dar îl confundă cu bărbatul care i-a făcut rău. Pe măsură ce memoria i se limpezește, protagonista își dă seama că nu a fost Rafael cel care i-a distrus viața, ci tatăl acestuia, Otavio Toscano (Eduardo Santamarina, îl știm din „Rubi”.). Fernanda se căsătorește cu Rafael, folosind căsnicia ei ca o modalitate de a intra în casa Toscano și de a aduna probe împotriva lui Octavio. 

Eroina speră că, odată ce adevărul va ieși la iveală, Rafael o va ierta. Acesta însă este devastat când realizează că nevoia Fernandei de a-și face singură dreptate este mai puternică decât dragostea ei pentru el.

Livia Brito, impresionată de sărutul lui Eduardo Santamarina

Livia Brito le-a povestit ziariștilor de la revista People en Español cine i-a dat cel mai pasional sărut la filmările telenovelei „Inimi împietrite”: 

„Am avut de filmat puține săruturi cu el, dar Eduardo Santamarina sărută foarte bine, îl recomand 😊. Noi a trebuit să ne sărutăm în serial când personajul său, Octavio, își imaginează un moment intim cu Fernanda”. 

Va exista sau nu o continuare?

Serialul a avut audiențe foarte mari anul trecut în Mexic, iar cei de la Televisa au luat în calcul varianta unei continuări. 

„Rezultatele au fost foarte bune, evaluăm posibilitatea de a face un spin-off sau o a doua parte a poveștii. Am lucrat cu echipa de scenariști, m-am uitat, de asemenea, la posibilitatea de a avea din nou aceeași distribuție. Dacă va fi posibil acest lucru, cu singuranță se va întâmpla la sfârșitul acestui an”, a explicat José Alberto Castro. 

Întrebată de către fanii de pe Instagram dacă ar vrea să joace și în continuarea telenovelei, Livia a declarat: „Mi-ar plăcea foarte mult acest lucru”. 

Ce proiecte au anul acesta José Ron și Livia Brito

José Ron (40 de ani) și Livia Brito (35 de ani), protagoniștii telenovelei „Inimi împietrite”, nu sunt la prima colaborare. Ei au mai făcut pereche în 2014 în serialul „Fiorella, spune da!” („Muchacha italiana viene a casarse”), iar pe micile ecrane de la noi ultima oară i-am văzut în „Ringo”, respectiv „Dragoste de gardă”. 

La sfârșitul lunii ianuarie, José Ron a început filmările la o nouă telenovelă, „La mujer del diablo”, în care îi dă replica Carolinei Miranda. Producția va avea premiera anul acesta pe o platformă online de streaming lansată de Televisa în colaborare cu Univision. 

La rândul ei, și Livia Brito a bătut palma pentru un nou proiect. Ea va începe să lucreze în martie la o nouă producție a producătoarei Giselle González („Fiorella, spune da!”). Serialul va fi remake-ul telenovelei mexicane din 2004, „Amarte es mi pecado”, care i-a avut ca protagoniști pe Yadhira Carrillo, Sergio Sendel și Alessandra Rosaldo. 

José Ron și Livia Brito, pereche doar pe ecran

Dacă pe micile ecrane fac un cuplu frumos, în realitate însă José și Livia au alți parteneri. Livia are o relație fericită de 3 ani cu un antrenor de fitness, Mariano, alături de care își dorește să-și întemeieze o familie. „Îmi doresc foarte mult un copil. Anul acesta mi-ar plăcea să devin mamă”, a declarat recent actrița.  

Livia și-a cunoscut iubitul la o sală de fitness, acesta devenindu-i antrenor personal. Actrița a recunoscut că la Mariano a atras-o personalitatea și nu fizicul de invidiat: „Este foarte calm, mă simt foarte fericită și relaxată alături de el”, a spus ea. 

Și José Ron este foarte îndrăgostit. La sfârșitul anului trecut, el și-a făcut o nouă iubită, pe actrița și prezentatoarea de origine argentiniană Luciana Sismondi. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton