Homepage  / Știri / Televiziune

Telenovela „Mama campionului”, cu Africa Zavala, revine pe micile ecrane. Unde va putea fi urmărită

Telenovela „Mama campionului”, cu Africa Zavala, revine pe micile ecrane. Unde va putea fi urmărită

de Redactia Tvmania

Telenovela „Mama campionului”, care îi are în rolurile principale pe Africa Zavala și Carlos Ferra revine pe micile ecrane. Producția care a putut fi urmărită la Pro 2, în 2019, va fi redifuzată de postul Pro Gold.

După finalul telenovelei „Tată de-a gata”, care va fi transmis de Pro Gold pe 6 martie, de la ora 22.30, pe tronsonul orar lăsat liber, postul de televiziune va redifuza „Mama campionului. Astfel, din 7 martie, de la ora 22.30 veți putea urmări producția cu Africa Zavala și Carlos Ferra.

„Mama campionului” ne aduce povestea Titei Mencacha (Africa Zavala) pentru care una dintre cele mai fericite zile din viața sa a fost atunci când a rămas însărcinată și s-a căsătorit cu Waldo. Mama a doi copii, Reinaldo și Fabi, Tita a fost părăsită de soț și a decis să își ia viața în mâini, pentru a-i ajuta să-și îndeplinească visurile. Deși lucrează că o simplă vânzătoare ambulantă, înfruntând o viață plină de lipsuri și greutăți, Tita speră ca într-o bună zi, băiatul ei cel mare, Reinaldo (Enrique Arrizon), să devină un fotbalist de succes. Pe parcurs Tita îl va cunoaște pe Daniel Rodriguez (Carlos Ferro), care a fost un fotbalist de succes care a renunțat la visul lui căzând pradă alcoolului. Din acel moment, viața Titei se va schimba complet.

Distribuția este completată de actori precum: Claudia Ramirez („Fără privirea ta’), Marisol del Olmo („Pentru că te iubesc’), Fernanda Urdapilleta („Tată de-a gata’), Dagoberto Gama („Fără sâni există paradis’).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton