Homepage  / Știri / Televiziune

Telenovela „Rubi” revine pe micile ecrane. Când și unde va fi difuzată

Telenovela „Rubi” revine pe micile ecrane. Când și unde va fi difuzată

de Redactia Tvmania

Happy Channel va redifuza cunoscuta producție „Rubi”, care îi are în  rolurile principale pe Barbara Mori, Eduardo Santamarina și Sebastian Rulli. Telenovela intră în grila postului începând din 13 octombrie, de la ora 18.00, pe tronsonul orar lăsat liber de producția braziliană „Legături de familie”. 

Producția din 2004 a mai fost difuzată în trecut de postul Acasă TV și i-a făcut cunoscuți la nivel internațional atât pe protagoniști cât și pe Jacqueline Bracamontes. 

 

Rubí este o frumoasă tânără studentă care locuiește împreună cu mama ei Doña Refugio și sora ei Cristina într-un cartier sărac. Provenind dintr-o familie umilă, Rubí nu încetează să se plângă de declinul economic pe care l-a avut familia ei foarte săracă de la moartea tatălui ei, Cristina fiind cea care sprijină financiar cheltuielile casei. De aceea, tânăra devine obsedată de bani și, știind că este frumoasă, decide să-și folosească frumusețea fizică ca cea mai bună armă pentru a atrage un bărbat frumos, bogat și tânăr care o va face o doamnă a averii, a prestigiului și a societății. Rubí studiază la o universitate privată datorită unei burse obținute și a ajutorului surorii sale Cristina, și acolo o întâlnește pe Maribel, o fată sensibilă, timidă și sinceră care suferă un handicap la piciorul drept din cauza unui accident din copilăria ei. Maribel (Jacqueline Bracamontes) este fiica omului de afaceri milionar pe nume Arturo De La Fuente. Ea devine cea mai bună prietenă a lui Rubí, neștiind că aceasta din urmă este otrăvită de invidie și gelozie. Cu ajutorul prieteni sale, Rubi îl va cunoaște pe Hector Ferrer (Sebastian Rulli), un târnăr arhitect, care o va iubi pe Maribel deși suferă de un handicap, dar și pe prietenul acestuia, Alejandro (Eduardo Santamarina), care aparent provine dintr-o familie înstărită, iar el se va îndrăgosti pe loc de ea. Ulterior protagonsita va descoperi că Alejandro provine de fapt dintr-o familie săracă și, deși îl iubește din acest motiv va decide să se despartă de el. Pentru că nu are scrupule, Rubi își va îndrepta atenția către partenerul prietenei ei, Hector. 

La 15 ani de la lansarea acestei telenovele, Televisa a produs un remake

Noua versiune a serialului „Rubi‘ a  fost rodusă de W Studios, pentruTelevisa, iar scenariul a fost scris de Leonardo Padrón. Acesta şi-a pus ampreunta unei telenovele care a avut succes anul acesta în Mexic, Amar a muerte‘, cu Angelique Boyer şi Michel Brown în rolurile principale. În rolurile principale ale miniseriei de 27 de episoade au fost aleși în rolurile principale Camila Sodi, Jose Ron și Rodrigo Guirao. 

Bazată pe povestea personajului cu acelaşi nume, o femeie care îi foloseşte farmecele pentru a avea un trai luxos şi care îşi trădează cea mai bună prietenă, manipulându-i iubitul, povestea  noii versiuni se desfășoară în două etape; prezentul (2020) și viitorul (2040) . În viitor, o jurnalistă pe nume Carla Rangel (Ela Velden), decide să facă un reportaj despre o femeie misterioasă care locuiește în afara orașului Mexico, pe nume Rubí. Această femeie misterioasă ascunde un mare trecut care a determinat-o să devină cea mai urâtă femeie din tot Mexicul.

 
 
 
 
 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton