Homepage  / Știri

Telenovela „Spune-mi că eşti a mea”, cu Sebastian Rulli şi Angelique Boyer, începe în curând la Acasă

 Telenovela "Spune-mi că eşti a mea", cu Sebastian Rulli şi Angelique Boyer, începe în curând la Acasă

de Redactia Tvmania

Sebastian Rulli, protagonistul telenovelei “Spune-mi că eşti a mea” (“Lo que la vida me robo”), care va avea premiera în cea de-a doua jumătate a lunii aprilie la Acasă, este încântat de succesul pe care îl are telenovela. De curând, scenariul a fost prelungit cu aproximativ 50 de episoade.

“Sunt absolut fascinat de priza pe care o are telenovela la public şi bucuros totodată că oamenii care ne urmăresc ne-au dat şansa să conturăm în mai multe secvenţe această poveste fabuloasă. Scenariştii au făcut un lucru extraordinar, iar povestea capătă nuanţe din ce în ce mai interesante”, mărturiseşte Sebastian Rulli.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3aHAVzzL_rs[/youtube]

Angelli Nesma, producătoarea seriei marca Televisa, a declarat că telenovela va continua datorită succesului enorm pe care l-a avut în rândul telespectatorilor: “Povestea va merge mai departe, fiecare personaj îşi va continua traiectoria şi cu toţii sperăm ca publicul să fie la fel de încântat ca şi până acum”, spune aceasta.

În „Spune-mi că eşti a mea”, Angelique Boyer, Sebastian Rulli, Daniela Castro şi Luis Roberto Guzman sunt protagoniştii unei poveşti care urmăreşte destinul unei tinere frumoase, forţată de mama ei să se mărite cu un bărbat bogat pentru a salva familia, deşi eroina este îndrăgostită de altcineva, un soldat sărac.

“Spune-mi că eşti a mea” (“Lo que la vida me robo”) este al doilea remake după “Bodas de odio” (1983), primul remake, “Amor Real” (cu Adela Noriega, Fernando Colunga şi Mauricio Islas protagonişti, de asemenea difuzat de Acasă), datând din 2003.

Citeşte şi:

Angelique Boyer şi Jose Alberto Castro s-au despărţit

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton