Homepage  / Seriale / Telenovele

Telenovelele anului 2021! 10 seriale pe care le așteptăm și în România

Telenovelele anului 2021! 10 seriale pe care le așteptăm și în România

de Redactia Tvmania

Cu toate restricțiile impuse de pandemie, actorii de telenovele nu au stat degeaba în ultimele luni. Au filmat sau urmează să filmeze pentru producții nou-nouțe, care sunt gata să cucerească telespectatorii din SUA și Mexic. Cel mai probabil, unele dintre aceste 10 seriale vor ajunge la un moment dat și pe micile ecrane din România. 

„La desalmada”

Distribuție: Livia Brito, José Ron, Marjorie de Sousa (în rol negativ), Marlene Favela, Eduardo Santamarina (în rol negativ), Raúl Araiza, Kimberly Dos Ramos, Ana Martín, Laura Carmine, Sergio Basáñez, Cecilia Galliano, Azela Robinson, Francisco Gattorno

Produsă de: José Alberto Castro pentru Televisa

Subiect: Serialul spune povestea Fernandei Linares (Livia Brito), o femeie care trece printr-o tragedie fix în noaptea nunții: soțul ei este omorât, iar ea este violată. Din acest moment singurul lucru care o ține în viață pe Fernanda este dorința ei oarbă de a se răzbuna pe cei care i-au făcut rău. Rafael Toscano (José Ron), un tânăr care tocmai și-a terminat studiile universitare, intră în viața protagonistei ajutând-o să treacă peste traumă. E remake-ul serialului columbian “La Dama de Troya” (2008 – 2009). 

Data lansării: 5 iulie în Mexic, postul Las Estrellas

„Malverde: El Santo Patrón”

Distribuție: Pedro Fernández, Carolina Miranda, Mark Tacher, Alejandro Nones, Isabella Castillo, Sofía Castro, Ivonne Montero, Miguel de Miguel, Luis Felipe Tovar

Produsă de: Telemundo

Subiect: Prima telenovelă de epocă produsă de compania americană Telemundo spune povestea banditului Jesús Malverde (Pedro Fernández), născut în 1870 în Sinaloa, care devine la maturitate o figură legendară, un apărător al poporului și protector al celor săraci, fiind supranumit “Sfântul Narcotraficanților”. 

Data lansării: În a doua jumătate a anului la Telemundo

„Vencer el pasado”

Distribuție: Sebastián Rulli, Horacio Pancheri, Diego Olivera, África Zavala, Matías Novoa, Gaby Rivero, Erika Buenfil, Angelique Boyer, Arantza Ruiz, Ana Paula Martínez

Produsă de: Rosy Ocampo pentru Televisa

Subiect: “Vencer el pasado” continuă povestea celorlalte două sezoane ale producției “Vencer”: “Vencer el miedo” și “Vencer el desamor”, lansate în ianuarie 2020, respectiv februarie 2021. Patru femei – Carmen (Erika Buenfil), Renata (Angelique Boyer), Mariluz (Arantza Ruiz) și Danna (Ana Paula Martínez) – devin, în urma unor evenimente nefericite, ținte în lumea implacabilă a rețelelor sociale. Serialul aduce în atenția telespectatorilor subiecte precum bullying-ul și violența împotriva femeii.

Data lansării: 12 iulie în Mexic, postul Las Estrellas

„Parientes a la fuerza”

Distribuție: Bárbara de Regil, Guy Ecker, Chantal Andere

Produsă de: Telemundo

Subiect: George Cruz (Ecker), un celebru scenarist de la Hollywood de 50 de ani, trece prin criza vârstei de mijloc, dar și prin alte două evenimente nefericite: moartea mamei sale și infidelitatea soției, Leticia (Chantal Andere). Frustrarea, singurătatea și sentimentul de eșec, împreună cu ultima dorință a mamei sale îl conduc pe George în Mexic, unde o întâlnește pe Carmen Jurado (Bárbara de Regil), o frumoasă cântăreață mexicană care îi devine muză și de care se îndrăgostește iremediabil. Dar noua sa poveste de iubire nu vine la pachet doar cu lucruri bune. 

Data lansării: A doua jumătate a anului, la Telemundo 

„S.O.S. Me estoy enamorando”

Distribuție: Irán Castillo, Daniel Arenas. Jorge Salinas, César Évora, Marcelo Córdoba, Nuria Bages, Alejandro Ibarra și micuțul Leonardo Herrera

Produsă de: Lucero Suárez pentru Televisa

Subiect: Telenovela prezintă povestea de iubire dintre Sofía (Irán Castillo), o femeie cu un caracter deosebit, devotată fiului ei și muncii sale, și Alberto Muñoz (Daniel Arenas), un bărbat atrăgător, burlac convins. Relația lor va fi supusă unor grele încercări, mai ales că Sofía este fiica unui partener de afaceri nemilos de-al lui Alberto. Remake-ul telenovelei argentiniene “El sodero de mi vida” (2001 – 2002), cu Andrea del Boca în rolul principal.

Data lansării: Anul acesta în Mexic, la postul Las Estrellas

„La reina del sur 3”

Distribuție: Kate del Castillo, Humberto Zurita, Isabella Sierra, Kika Edgar, Alejandro Calva, Tiago Correa, Eduardo Yáñez, Lincoln Palomeque, Antonio Gil. Printre cei care s-au alăturat distribuției în noul sezon se numără: Noé Hernández, Horacio García Rojas, Ed Trucco, Carlos Valencia, Arturo Ríos, Denia Agalianou, Anderley Palomino și actorul de origine portugheză Pêpê Rapazote. 

Produsă de: Telemundo

Subiect: Acțiunea din sezonul 3 se petrece la 4 ani după cea din sezonul al doilea. Teresa Mendoza (Kate del Castillo) se află acum într-o închisoare de maximă securitate după ce a fost condamnată de autoritățile americane pentru moartea a trei agenți DEA. Cu ajutorul vechilor ei prieteni, Oleg (Alberto Jiménez) și Jonathan (Tiago Correa), protagonista va reuși să evadeze și să călătorească în Mexic, unde se va întâlni din nou cu președintele Epifanio Vargas (Humberto Zurita). Într-o lume a drogurilor plină de alianțe și acorduri secrete, Teresa plănuiește cea mai periculoasă misiune a ei de până acum, una care o va duce în mai multe locuri din America Latină. Tot ceea ce își dorește Teresa este să renunțe la viața ei de fugar și să se reunească cu fiica ei, Sofía (Isabella Sierra). 

Data lansării: Noul sezon va avea premiera la Telemundo anul acesta.

„Pasión de Gavilanes 2”

Distribuție: Până acum au fost confirmați Paola Rey și Juan Alfonso Baptista. 

Produsă de: Telemundo, la 18 ani de la lansarea telenovelei “Pasión de Gavilanes”, cu Mario Cimarro și Dana Garcia în rolurile principale. 

Subiect: Acțiunea se petrece la 20 de ani după întâmplările din primul sezon, după ce frații Reyes și-au unit destinele cu surorile Elizondo. Noul sezon începe cu o crimă tragică care zguduie din nou familia Reyes. Ancheta asupra misterioasei morți a unui profesor îi indică ca principali suspecți pe copiii unuia dintre cuplurile protagoniste.

Data lansării: Filmările vor începe la sfârșitul verii, iar serialul va fi lansat la Telemundo la sfârșitul anului sau începutul lui 2022. 

„Volverte a ver”

Distribuție: Brandon Peniche, Danilo Carrera, Alejandra Robles Gil

Produsă de: Ignacio Sada pentru Televisa

Subiect: Telenovela este remake-ul producției “Viviana” din 1978, cu Lucia Mendez în rolul principal și spune povestea Angelei (Alejandra Robles Gil), o femeie care caută dragostea adevărată, și care este curtată de doi bărbați (interpretați de Brandon Peniche și Danilo Carrera). 

Data lansării: Filmările încep luna aceasta în Mexic, iar serialul va putea fi văzut cel mai probabil la toamnă. 

„El amor cambia de piel”

Distribuție: Susana González, David Zepeda, Luis Felipe Tovar, Omar Fierro, Michelle Vieth, Carmen Salinas

Produsă de: Nicandro Díaz pentru Televisa

Subiect: Natalia (Susana González), protagonista, trece printr-o dramă fix în ziua când aniversează încă un an de căsnicie: soțul ei o părăsește și fuge cu cea mai bună prietenă, lăsând-o și într-o situație financiară proastă. Viața Nataliei se schimbă când îl cunoaște pe Chente (David Zepeda), un bărbat modest, care a trecut la rândul său printr-o tragedie.

Data lansării: Filmările vor începe în august, iar serialul va fi difuzat în Mexic spre sfârșitul anului. 

„Si nos dejan”

Distribuție: Mayrín Villanueva, Marcus Ornellas, Alexis Ayala, Scarlet Gruber, Gabriela Spanic, Susana Dosamantes

Produsă de: W Studios pentru Televisa

Subiect: Remake-ul telenovelei columbiene “Señora Isabel” din 1993. Alicia Montiel (Mayrín Villanueva) e o femeie de 50 de ani care pare să aibă un mariaj fericit cu prezentatorul Sergio Carranza (Alexis Ayala), tatăl celor 3 copii ai ei: Yuridia (Isabel Burr), Gonzalo (Carlos Said) și Miranda (Isidora Vives). Alicia descoperă că de ani de zile Sergio o înșală cu Julieta (Scarlet Gruber), o tânără colegă de serviciu, pentru care într-un final o părăsește. Aflată în pragul disperării Alicia găsește alinare la prietenele ei Fedora (Gabriela Spanic) și Rebecca (Monica Dionne). Soarta îi surâde din nou atunci când îl cunoaște pe Martín Guerra (Marcus Ornellas), un bărbat divorțat care are o fetiță. 

Data lansării: Pe 1 iunie 2021, la postul american Univision, iar în Mexic ajunge în noiembrie 2021. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton