Homepage  / Vedete

Telenovelista Gaby Spanic este supărată că nu poate să lucreze în televiziune

Telenovelista Gaby Spanic este supărată că nu poate să lucreze în televiziune

de Redactia Tvmania

S-au dus zilele când Gabriela Spanic făcea furori cu rolurile sale din telenovele precum „Uzurpatoarea”, „Prizoniera” sau „Stăpâna”.

Acum, Gaby aşteaptă să se termine procesul pe care îl are cu cei de la TV Azteca din cauza căruia nu a putut accepta oferte venite din partea altor companii.

Gabriela Spanic - atunci și acum

Gabriela Spanic – atunci și acum

Am avut tot felul de propuneri, însă nu am putut face nimic pentru că cei de la TV Azteca nu mi-au dă încă actul care confirmă încetarea contractului cu ei”, a spus Gaby, citată de peopleenespanol.com. „Ei m-au dat în judecată, iar eu mă apăr cum pot, am încredere în avocatul meu. Aş fi vrut să ajungem la o înţelegere, dar nu s-a putut. Deci până nu-mi dau acel act nu pot să fac nimic, chiar dacă am o mie de oferte”, a mai adăugat actriţa în vârstă de 43 de ani.

Dacă în telenovele nu a mai putut să joace, Gaby a încercat să se afirme în teatru, în afaceri (a scos un parfum şi prima ei carte dintr-o serie de 10 volume, „Mi vida entre recetas”) şi a cântat muzică tradiţională alături de trupa ei, La Usurpadora.

Gabriela Spanic s-a făcut scriitoare

Gabriela Spanic s-a făcut scriitoare

Gaby a petrecut Sărbătorile de Iarnă în Venezuela, ţara ei de origine, alături de fiul ei, Gabriel, de opt ani, şi de ceilalţi membri ai familiei.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3484″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”619″ thumbnail_height=”464″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” template=”/var/www/tvmania/wp-content/themes/tvmaniaseventeen/nggallery/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

Gabriela Spanic s-a făcut scriitoare

Gabriela Spanic are multe proiecte, dar și multe fițe!

Gaby Spanic, în cărţi pentru o nouă telenovelă făcută de Televisa

Ce face Gaby Spanic de arată bine la 41 de ani

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton