Homepage  / Știri

Telenovelista Rebecca Jones a murit. Actrița mexicană din „Cabo, iluzii în Paradis” avea 65 de ani

Telenovelista Rebecca Jones a murit. Actrița mexicană din „Cabo, iluzii în Paradis” avea 65 de ani
6

de Andra Stana,

Actrița mexicană Rebecca Jones, care a jucat în mai multe telenovele de succes precum „Clanul lupilor”, „Nu te-am uitat”, „La Dona”, printre altele, a murit miercuri, 22 martie, la vârsta de 65 de ani. La noi, actrița poate fi văzută acum în telenovela „Cabo, iluzii în Paradis”, care a început recent la Acasă.

Actrița de telenovela Rebecca Jones a murit la 65 de ani

Rebecca Jones, actrița din telenovela „Cabo, iluzii în Paradis”, care a avut recent premiera pe micile ecrane de la noi, la Acasă, a murit. Vestea a fost confirmată de agenția ei de reprezentare, Prensa Danna, printr-un comunicat de presă.

Cu profundă tristețe vă informăm de trecerea în neființă a iubitei și admiratei noastre Rebecca Anne Jones Fuentes (21 mai 1957 – 22 martie 2023).

Rebecca a fost însoțită în permanență de cei dragi ei, a plecat în pace și cu o profundă recunoștință față de publicul pentru care a lucrat toată viața ei. În zilele următoare ne vom alătura și noi în a-și lua rămas bun de la ea, așa cum a fost dorința ei.

Mulțumim tuturor celor care au vegheat în permanență asupra stării de sănătate a Rebeccăi“, se arată în comunicatul citat de peopleenespanol.com.

La noi, Rebecca Jones a putut fi văzută în mai multe telenovele. Pe listă se află „Clanul lupilor”, „Nu te-am uitat”, „La Dona”.

Deși cauza morții sale nu a fost dezvăluită, actrița s-a luptat cu un cancer ovarian, cu care a fost diagnosticată în 2017. Jones a anunțat că a reușit să învingă cumplita boală, ani mai târziu, după o serie de tratamente. Cu toate acestea, în noiembrie 2022 a fost spitalizată cu pneumonie.

A jucat în telenovela „Cabo, iluzii în Paradis”, care poate fi urmărită și de fanii din România

Actrița, care a făcut parte din distribuția telenovelei „Cabo”, în traducere „Cabo, iluzii în Paradis” (Univision), a fost văzută ultima dată în public la începutul lui martie. Atunci a avut loc proiecția privată a noului ei film, „Nada que ver”. La eveniment, Rebecca Jones a apărut fericită alături de colegii ei din film. Tocmai fusese externată din spital, iar toată lumea a fost uimită de cât de slabă este.

telenovelista-rebecca-jones-a-murit.-actrita-mexicana-din-cabo-iluzii-in-paradis-avea-65-de-ani-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Știu că sunt foarte slabă, dar [Antoine de] Saint-Exupéry spune: esențialul este invizibil pentru ochi. Și credeți-mă, opt zile la terapie intensivă fac pe oricine să slăbească, voi pune la loc kilogramele pierdute. Dar asta este cea mai mică dintre grijile mele. Știu doar că devin mai puternică și mai sănătoasă în fiecare zi”, a răspuns Jones după comentariile pe care le-a primit despre faptul că este prea slabă.

„Dacă mă citești și mă iubești, nu mă compătimi, pentru că asta e mai aproape de a te plânge, de a te văita. Sunt foarte, foarte departe de asta. Mai degrabă gândiți lucruri frumoase. Astfel încât aceste gânduri să devină praf magic, să se materializeze și să devină un gând magic uriaș, colectiv. Vă iubesc”, a declarat atunci actrița.

Rebecca Jones, la terapie intensivă din cauza unei infecții

Rebecca a fost nevoită să abandoneze filmările pentru telenovela „Cabo”, anul trecut, după ce „o insuficiență pulmonară și o pneumonie cauzată de o infecție” i-au pus viața în pericol.

„Am fost internată cu pneumonie. Medicii m-au salvat cu adevărat, m-au ținut la terapie intensivă”, a povestit Jones în decembrie 2022 la emisiunea Ventaneando (TV Azteca).

În februarie 2018, actrița a anunțat că are o tumoare la ovarul stâng. „Gastroenterologul mi-a spus ‘mai ai între cinci și șapte ani de trăit’. Iar eu i-am răspuns cu o grosolănie și i-am spus că nu este nimeni să-mi spună așa ceva și că nu voi fi în acel procent de decese și așa a fost până acum”, declara ea la vremea respectivă.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton