Homepage  / Telenovele

Telenovelistul Daniel Arenas confirmă relația cu modelul Daniella Alvarez. Drama prin care a trecut frumoasa lui iubită!

Telenovelistul Daniel Arenas confirmă relația cu modelul Daniella Alvarez. Drama prin care a trecut frumoasa lui iubită!

de Anda Dincă,

Daniel Arenas, carismaticul actor de telenovele , are o nouă iubită și e decis să nu o țină departe de ochii curioșilor. Cea care i-a cucerit inima este frumoasa Daniella Alvarez, fostă Miss Columbia în 2011. Discret cu viata sa privată, de data aceasta Daniel a ales să nu fie zgârcit cu declarațiile de dragoste pe rețelele de socializare sau în interviuri.

“Dumnezeu mi-a scos-o în cale, este un înger pe pământ”, a declarat el, iar ulterior i-a comentat Daniellei pe Twitter: “Vorbind despre vise…  Ești femeia visurilor mele”. 

“De când am ajuns în Mexic, acum 11 ani, nu am vorbit niciodată despre viața mea privată sau amoroasă, dar acum nu am nicio problemă să vă zic, sunt prea fericit. Da, suntem un cuplu, suntem împreună de câteva luni și suntem foarte fericiți. Suntem foarte recunoscători pentru ceea ce ni se întâmplă, e ca un miracol, ne bucurăm de fiecare zi petrecută împreună”, a spus Daniel, citat de peopleenespanol.com.

Daniella, greu încercată de viață

Puțini cunosc însă tragedia prin care a trecut frumoasa Daniella în iunie 2020, când i-a fost amputat piciorul stâng de la genunchi în jos. Inițial Daniella se internase în spital pentru o operație care nu se anunța foarte grea: descoperise un hematom în zona coastelor, însă în timpul primei operații, dintre cele 5 pe care le-a suferit, doctorii au descoperit că înlăturarea acelui hematom i-ar fi pus în pericol artera aortă și, implicit, viața. În urma operațiilor, doctorii i-au salvat viața Daniellei, însă piciorul ei stâng a rămas paralizat.

Dorindu-și să aibă o viață activă în continuare și să nu renunțe la marea ei pasiune, dansul, Daniella a decis să amputeze piciorul de la genunchi în jos pentru a-și pune o proteză. Modelul consideră că a făcut cea mai bună alegere în situația dată și a povestit urmăritorilor ei, imediat după intervenție: “Nu am plâns nici măcar o secundă (bine cred că doar o dată, după amputare, din cauza durerii). Îmi iubesc corpul la fel ca înainte. Sunt o nouă versiune a mea”. Cu ajutorul protezei Daniella poate să aibă în prezent o viață normală.    

“Proteza este foarte grea, cântărește 5,5 kg. De fiecare dată când fac un pas, simt că fac un pas ca un elefant, deoarece este foarte greu. Dar când aud un cântec sunt gata să dansez și uit că am o proteză și de fiecare dată o fac mai bine, de fiecare dată am un echilibru mai bun și astăzi pot spune că îmi este mai ușor să dansez decât să umblu”, a mai povestit ea.

După ultima sa operație, Daniella a devenit un exemplu de curaj și forță în mediul online, sprijinind cât mai multe persoane aflate în situații asemănătoare. Mai mult ea a devenit jurat și în cadrul concursului de frumusețe “Nuestra Belleza Latina” și a pus bazele unei fundații care ajută persoanele cu dizabilități, Fundación Daniela Álvarez.

“Cred că a fost momentul potrivit pentru a transforma un vis în realitate, acela de a avea o fundație prin intermediul căreia pot ajuta mulți oameni care au aceleași probleme de dizabilitate și mobilitate ca mine. Acum o lună am reușit să trimitem primul scaun cu rotile”, a declarat frumoasa columbiancă.

Daniella s-a născut în urmă cu 33 de ani în Barranquilla, Colombia, are origini italienești și spaniole, a studiat Comunicare Socială și Jurnalism, a fost prezentatoare de radio, iar în 2019 a găzduit reality-show-ul “Desafío 2019: Súper Regiones”.

Înainte să fie cu Daniel, fostul model a avut o relație cu actorul spaniol Lenard Vanderaa. Pe Daniel Arenas (42 de ani) l-ați văzut pe micile noastre ecrane în producții de succes precum “Maricruz”, “Dimineți lângă tine”, “Cealaltă familie a soțului meu” și, anul trecut, în “Dragoste de gardă”. În trecut acesta s-a iubit cu prezentatoarea Carolina Cruz și cu actrița Laura Carmine.

Care e cel mai recent proiect tv al lui Daniel Arenas

Daniel Arenas joacă în prezent în telenovela „S.O.S. Me estoy enamorando”. Serialul a avut premiera la postul mexican Televisa pe 6 septembrie și prezintă povestea de iubire dintre Sofía (Irán Castillo), o femeie cu un caracter deosebit, devotată fiului ei și muncii sale, și Alberto Muñoz (Daniel Arenas), un bărbat atrăgător, burlac convins. Relația lor este însă supusă unor grele încercări, mai ales că Sofía este fiica unui partener de afaceri nemilos de-al lui Alberto. „S.O.S. Me estoy enamorando” e remake-ul telenovelei argentiniene “El sodero de mi vida” (2001 – 2002), cu Andrea del Boca în rolul principal.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton