Homepage  / Vedete / Vedete străine

Televisa a ales-o pe cea care va fi noua Rubi! Aflaţi cine este actriţa!

Televisa a ales-o pe cea care va fi noua Rubi! Aflaţi cine este actriţa!

de Redactia Tvmania

Televisa pregăteşte o nouă versiune a telenovelei Rubi”, care a făcut furori în 2004, şi care a avut-o pe Bárbara Mori în rolul principal.

 

 găsirea unei protagoniste a fost un lucru greu de realizat. Au fost luate în calcul nume precum Alejandra Espinoza, Claudia Martín şi Macarena Achaga, iar în cele din urmă producătorii au ales-o pe Camila Sodi (nepoata Thaliei),cunoscută pentru rolurile din „Te provoc să nu ma părăseşti”, „Falsa identidad” şi Inocente de ti.

 

Noua versiune a serialului „Rubiva fi produsă de W Studios,iar scenariul va fi scris de Leonardo Padrón. Acesta şi-a pus ampreunta unei telenovele care a avut succes anul acesta în Mexic, Amar a muerte”, cu Angelique Boyer şi Michel Brown în rolurile principale. Rubi” a cucerit telespectatorii din întreaga lume spunând povestea personajului cu acelaşi nume, o femeie care îi foloseşte farmecele pentru a avea un trai luxos şi care îşi trădează cea mai bună prietenă (Jacqueline Bracamontes), manipulându-i iubitul (Sebastián Rulli). Anul trecut, Camila (33 de ani) a jucat în serialul columbian de acţiune Wild District, realizat de Dynamo Producciones pentru Netflix, care a ajuns la sezonul 2.  

Barbara Mori (41 de ani), cea care a în trecut a intrepretat-o pe Rubi, s-a dedicat în ultimii ani cinematografiei, iar în prezent filmează pentru pelicula Guia para el viajero que no quiere preguntar.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton