Homepage  / Știri

Televisa caută protagonişti pentru un proiect ambiţios al lui Salvador Mejia

Televisa caută protagonişti pentru un proiect ambiţios al lui Salvador Mejia

de Redactia Tvmania

Compania mexicană Televisa vrea să dea lovitura anul viitor cu telenovela „En tierra salvaje”, un proiect ambiţios al celui mai cunoscut regizor şi producător de telenovele, Salvador Mejia. Conform peopleenespanol.com, povestea originală a telenovelei le aparţine celor care au creat „Velvet” şi „Hotel Grand”, două producţii spaniole de succes, care au fost difuzate şi pe micile ecrane de la noi.

televisa-cauta-protagonisti-pentru-o-telenovela-frumoasa

Serialul „En tierra salvaje” spune povestea a trei fraţi cu personalităţi diferite, care se îndrăgostesc de aceeaşi femeie. Pentru rolul principal feminin până acum au fost luate în calcul Blanca Soto şi Aislin Derbez. Favorită ar fi însă Danna Garcia, care s-a prezentat deja la probe şi care a lucrat cu Salvador anul acesta la telenovela „Las Amazonas”.

Favoriţi sunt şi actorii Cristian de la Fuente şi Horatio Pancheri, aceştia doi prezentându-se la probe împreună cu Danna Garcia.

Însă Salvador ţinteşte sus şi îl curtează pe Fernando Colunga. „El e în SUA acum, am vorbit şi i-am trimis scenariul. Se uită peste el şi ne dă un răspuns. Trebuie să stabilim toate detaliile înainte de Crăciun, căci pe 16 ianuarie vom începe filmările”, a spus Salvador, citat de radioformula.com.mx.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

Cine o va înlocui pe Blanca Soto în narco-novela “Señora Acero”?

Danna Garcia, ignorată de Victoria Ruffo pe platourile de filmare

Fernando Colunga negociază pentru o nouă telenovelă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton