Homepage  / Filme Online / Disney Plus

„Minte-mă”, sezonul 2. Tot ce trebuie să știi despre serialul original Disney Plus. Distribuție, data de lansare

„Minte-mă”, sezonul 2. Tot ce trebuie să știi despre serialul original Disney Plus. Distribuție, data de lansare
3

de Andra Stana,

Serialul original „Tell Me Lies” / „Minte-mă”, bazat pe romanul cu același nume al Carolei Lovering, a fost reînnoit pentru un al doilea sezon. Anunțul făcut de Disney Plus vine la nici o lună de la premiera primului sezon.

[toc] 

Serialul original Disney+ „Minte-mă” va avea și sezonul 2

În România, „Tell Me Lies” / „Minte-mă” s-a numărat printre serialele care au avut premiera pe Disney Plus în noiembrie 2022. Câteva săptămâni mai târziu, platforma de streaming a anunțat că producția a primit undă verde pentru al doilea sezon.

Între timp, Hulu, streamerul american al serialului, a împărtășit vestea fericită pe Instagram, postând un montaj video cu personajele. Platforma de streaming a adăugat: „Ne vedem în sezonul 2. <3”.

Despre ce este vorba în „Minte-mă”

Primul sezon urmărește o relație tumultuoasă, dar captivantă, care se desfășoară pe parcursul a opt ani.

Când Lucy Albright (Grace Van Patten, „Nine Perfect Strangers”) și Stephen DeMarco (Jackson White, „Doamna Fletcher”) se întâlnesc la facultate, se află la acea vârstă de formare la care alegerile aparent banale duc la consecințe irevocabile. Aceștia intră rapid într-o relație dependentă care va modifica definitiv nu doar viața lor, ci și a tuturor celor din jur.

minte-ma serial disney plus sezonul 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Actorii din distribuția „Tell Me Lies” / „Minte-mă”

Din distribuția primului sezon au făcut parte Grace Van Patten, Jackson White, Catherine Missal, Spencer House, Sonia Mena, Branden Cook, Benjamin Wadsworth și Alicia Crowder. Meaghan Oppenheimer a fost producător executiv și showrunner.

Producătorii executivi ai primului sezon au fost Emma Roberts, Karah Preiss și Matt Matruski pentru Belletrist Productions, Laura Lewis și Stephanie Noonan pentru Rebelle Media, iar Shannon Gibson și Sam Schlaifer de la VICE Studios pentru Refinery29, companie deținută de vice-președinte. Jonathan Levine a fost, de asemenea, producător executiv.

Carola Lovering a servit ca producător consultant.

Când va fi lansat sezonul 2 al serialului „Tell Me Lies”

În timp ce Disney+ și Hulu au confirmat că sezonul doi este în lucru, din păcate nu au făcut încă nicio referire la o potențială dată de lansare.

Hulu a comandat primul sezon în august 2021, iar serialul a fost gata de difuzare în toamna lui 2022. Așadar, putem spera să vedem sezonul 2 al serialului „Tell Me Lies” până la sfârșitul anului 2023 sau, eventual, la începutul anului 2024.

Trailer „Minte-mă”, sezonul 1

Sursa foto: Disney Plus

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton