Homepage  / Seriale / Seriale americane

Tenebrele unui orășel obișnuit: „Crima din Easttown”, cu Kate Winslet în rol principal, se vede la HBO

Tenebrele unui orășel obișnuit: „Crima din Easttown”, cu Kate Winslet în rol principal, se vede la HBO

de Redactia Tvmania

Da, oscarizata Kate Winslet a acceptat să joace într-o miniserie! Din 19 aprilie, dimineața de la 5.00 și în reluare seara, de la 21.00, HBO difuzează unul dintre cele mai așteptate producții ale primăverii: „Crima din Easttown”, în original „Mare of Easttown”, cu Kate Winslet în rolul principal.

 

Miniseria în șapte episoade o are în centru pe Mare Sheehan, o femeie-detectiv dintr-un orășel din Pennsylvania, care ajunge să ancheteze o moarte misterioasă. Poreclită „domnița șoim”, din pricina unui meci de baschet care a făcut-o celebră în adolescență în mica ei comunitate, Mare are o relație defectuoasă cu propria mamă, care nu a compensat lipsa tatălui, și el detectiv, care a murit când fiica de care era foarte apropiat avea 13 ani. 

Despărțită de soț, Mare nu este cea mai veselă persoană din lume, trăind cu impresia că a înșelat așteptările celor din jurul ei și că „binele este supraevaluat, pentru că oamenii așteaptă asta de la tine tot timpul”. Femeia își petrece de regulă timpul anchetând mici găinării, dar lucrurile se schimbă atunci când o tânără mamă este găsită moartă în pădure, aducând aminte comunității de un alt caz nerezolvat, cel al dispariției unei fete cu un  an în urmă.  

Pe măsură ce detectivul înaintează în investigarea crimei și începe să scoată la iveală fețe ascunse și întunecate ale micului oraș, și viața lui Mare începe să se prăbușească, traume vechi revenind în actualitate.

 

Producția a fost întreruptă de pandemie

 

Pe lângă Kate Winslet, care face un rol admirabil, distribuția conține nume familiare: Guy Pierce (cu care actrița britanică a mai jucat în „Mildred Pierce”) este profesorul Richard Ryan, nou venit în oraș, David Denman („Outcast”) este fostul soț al lui Mare, Julianne Nicholson („The Outsider”) este cea mai bună prietenă a detectivului, Lori, iar Jean Smart („Cei ce veghează”) o joacă pe mama protagonistei, Helen, personajul care asigură partea de umor într-o producție destul de sumbră, în care nu lipsesc teme indigeste precum sinuciderea, sarcinile nedorite sau dependența de droguri. 

Filmările au debutat în toamna lui 2019, în suburbiile din Philadelphia, și au durat până în martie 2020, când au fost sistate, din cauza pandemiei, fiind reluate și finalizate în septembrie 2020. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton