Homepage  / Știri / Televiziune

Tensiuni între doi concurenți, la Survivor România 2021. Roxana Nemeș, propusă spre eliminare

Tensiuni între doi concurenți, la Survivor România 2021. Roxana Nemeș, propusă spre eliminare

de Redactia Tvmania

Faimoșii au pierdut jocul de imunitate, vineri seara, la Survivor România 2021 și au trebuit să nominalizeze pe cineva din echipă pentru a intra la votul publicului pentru eliminare. Mai mult, în echipă sunt tensiuni din ce în ce mai mari. 

Faimoșii au decis cine va merge spre eliminare. Voturile au fost foarte strânse între doi concurenți, Sebi, unul dintre cei mai noi concurenți din echipă, și Roxana Nemeș. Ea a fost nominalizată la acest consiliu și riscă să părăsească, duminică seara, competiția.

Înainte de nominalizare a avut loc și un moment tensionat, când Elena a  povestit despre trauma prin care trece. Ea a ajuns l-a captul răbdării, nu mai suportă jignirile pe care Zannidache i le aduce și se simte epuizată psihic.

Elena Marin (33 de ani) a intrat în cursa „Survivor România 2021” pe ultima sută de metri, aceasta fiind nevoită să o înlocuiască pe gimnasta Ana Porgras, care s-a alăturat ulterior echipei Faimoșilor. 

Faimosul a mărturisit că se aștepta să primească lovituri din partea unei femei, pentru că de obicei așa fac ele și după încep să plângă. 

”Mă lupt cu oricine de aici până la disperare, nu există să mă opresc vreodată, fiecare are dreptatea lui, eu am dreptatea mea, nu există că ei să aibă dreptate pentru mine, eu știu clar, nu îmi place de Elena, da deloc, o văd cea mai falsă, nu i-am zis-o niciodată, am vorbit cu Elena între patru ochi și i-am spus cum văd situația că mi-a spus Zanni uite mă marginalizează toată lumea, i-am spus cum cred eu, mie nu-mi place de ea, e falsă rău”, a spus acesta.

Zannidache a mai atacat-o pe Elena în urmă cu două săptămâni, când susținea că ar fi ceva între ea și Cosmin Stanciu, cu toate că ambii au parteneri acasă, în România. Faimosul a avut parte de certuri și cu Amna, deranjat fiind de faptul că fosta concurentă renunța mereu șu nu voia să participe la probele de concurs.

Show-ul Survivor România 2021 poate fi urmărit de joi până vineri, de la 20.00, la Kanal D.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton