Homepage  / Vedete străine

Tensiuni uriașe între Kevin Costner și fosta lui soție. Ce refuză acum să facă Christine Baumgartner

Tensiuni uriașe între Kevin Costner și fosta lui soție. Ce refuză acum să facă Christine Baumgartner
13

de Andra Stana,

Vestea că Kevin Costner (68 de ani) și Christine Baumgartner (49 de ani) se despart, după 18 ani de mariaj, a făcut înconjurul lumii la începutul lunii mai. Acum, se zvonește că actorul din „Yellowstone” ar avea grave probleme cu fostul model. Ce refuză să facă Christine Baumgartner, fosta soție a lui Kevin Costner.

Kevin Costner ar fi cerut ajutorul unei instanțe pentru a o scoate pe fosta sa soție, Christine Baumgartner, din casa pe care o au în comun, pe fondul divorțului lor.

Conform documentelor obținute de TMZ, starul din „Yellowstone“ susține că fostul model refuză să părăsească locuința lor – în ciuda contractului prenupțial care menționează că ea avea la dispoziție 30 de zile pentru a părăsi casa lor după ce a depus cererea de divorț pe data de 1 mai.

Costner, în vârstă de 68 de ani, a mai susținut, potrivit publicației, că Baumgartner se folosește de poziția ei ca pârghie pentru a-l face pe actorul din „Bodyguard“ să accepte „diversele ei cerințe financiare”.

Tensiuni uriașe între Kevin Costner și fosta lui soție. Ce refuză acum să facă Christine BaumgartnerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Costner i-ar fi dat deja lui Baumgartner, 49 de ani, peste 1,2 milioane de dolari pentru obligațiile prenupțiale, ceea ce este mai mult decât suficient pentru a-și găsi un alt loc unde să locuiască.

Potrivit TMZ, în documentele de la tribunal, Costner mai susține că este dispus să „contribuie, ca parte a obligațiilor sale de întreținere a copilului, cu 30.000 de dolari pe lună pentru o casă de închiriat și este dispus să ofere încă 10.000 de dolari pentru costurile de mutare”.

Kevin Costner, părăsit de soție după un mariaj de 18 ani

Luna trecută, Baumgartner a depus cererea de divorț după 18 ani de căsătorie, invocând „diferențe ireconciliabile”.

În cererea sa, designerul de genți a cerut custodia comună a celor trei copii ai lor: Cayden, 16 ani, Hayes, 14 ani, și Grace, 13 ani. Cu toate acestea, ea nu a cerut pensie alimentară.

„Cu mare tristețe, circumstanțe independente de voința sa s-au petrecut, ceea ce l-a făcut pe domnul Costner să fie nevoit să participe la o acțiune de desfacere a căsătoriei”, a declarat un reprezentant al starului din „Yellowstone” pentru Yahoo Entertainment. „Cerem ca intimitatea lui, a lui Christine și a copiilor lor să fie respectată în timp ce traversează această perioadă dificilă”, a mai precizat acesta.

Costner a răspuns la petiția ei a doua zi, cerând și el custodia comună a copiilor.

Surse au declarat pentru Page Six că Costner a fost luat prin surprindere de decizia soției sale de a cere divorțul.

O sursă apropiată familiei a declarat pentru People că Baumgartner era „nemulțumită” de programul încărcat de lucru al lui Costner, iar asta ar fi convins-o, în timp, că este mai bine să divorțeze.

„Christine vrea ca ei să petreacă timp în familie la casa lor din Santa Barbara”, a spus persoana din interior. „În timpul filmărilor, Kevin nu este foarte mult prin preajmă. Absența lui a fost foarte grea pentru ea.”

O altă sursă din industrie a declarat pentru publicație că, ocazional, cariera lui Costner „a avut prioritate față de viața de familie”.

„Kevin nu a mai fost foarte des acasă de ceva vreme din cauza filmărilor, a popularității „Yellowstone și a timpului necesar pentru celelalte proiecte ale sale. A fost foarte solicitat”, a declarat sursa.

Kevin Costner și soția lui formau un cuplu de 25 de ani

Baumgartner și starul din „Field of Dreams” au început să se întâlnească în 1999, la scurt timp după ce actorul s-a despărțit de Bridget Rooney. Aceasta i-a dărut un fiu, pe Liam, care are astăzi 27 de ani.

Kevin a mai fost căsătorit anterior cu Cindy Costner. Cei doi, care au divorțat în 2004, au împreună trei copii: Annie, 39 de ani, Lily, 36 de ani, și Joe, 35 de ani.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton