Homepage  / Știri / Televiziune

„Teo Show”, „Bravo, ai stil!”, „Asta-i România” și „Știrile Kanal D” s-au pregătit de sărbătoare

„Teo Show”, „Bravo, ai stil!”, „Asta-i România” și „Știrile Kanal D” s-au pregătit de sărbătoare
5

de Redactia Tvmania

În acest weekend, Kanal D îmbracă straie de sărbătoare, marcând momentul Sărbătorilor pascale cu ediții speciale ale emisiunilor „Teo Show”, „Bravo, ai stil!”, „Știrile Kanal D” și „Asta-i România!”.

Mihai Ghita – prezentatorul Asta-i RomaniaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Vineri, 26 aprilie, în Vinerea Mare, Teo Trandafir și Bursucu își răsfață publicul cu invitați unul și unul, într-o ediție specială a emisiunii „Teo Show”, începând cu ora 15.00. În exclusivitate, Nicu Paleru vine în platoul de televiziune însoțit de soția și fiica sa. Detalii despre căsnicia trainică a artistului, care durează de mai bine de 11 ani, vor fi dezvăluite chiar de către cei doi soți. Tot în ediția de mâine „Teo show”, telespectatorii vor putea urmări și povestea de dragoste a unui celebru cântareț de muzică populară. Valentin Sanfira și Codruța Filip s-au cunoscut la „Teo Show”, în urmă cu ceva vreme, iar acum, invitați în emisiune, cei doi vor dezvălui care sunt planurile de nuntă și cum va decurge importantul eveniment din viața lor.

Sâmbată, 27 aprilie, la „Bravo, ai stil!”, show difuzat începând cu ora 23.00, la Kanal D, concurentele emisiunii vor fi puse în fața unei teme inedite, în concordanță cu Sărbătoarea Paștelui. În Noaptea de Înviere, telespectatorilor li s-a pregătit o seară magică, plină de momente impresionante și provocări stilistice pe măsură.

„Suntem la gala într-o noapte sfântă și sunt tare bucuroasă pentru că avem ocazia să întâmpinăm împreună cea mai veche sărbătoare a creștinătății, Învierea Domnului”, spune Ilinca Vandici.

Duminică, în prima zi de Paște, la „Asta-i România”, emisiune difuzată începând cu ora 17.30, telespectatorii pot urmări un reportaj despre frumusețile României, despre locurile de care străinii s-au îndrăgostit iremediabil. Maramureșul este una dintre destinațiile care trebuie vizitate cel puțin o dată în viață, tradițiile și obiceiurile pascale fiind de o frumusețe ireală. În cadrul emisiunii, cei din fața micilor ecrane vor păși în lumea moroșenilor și vor afla cum dăinuiesc tradițiile locului.

Luni, 29 aprilie, în cea de-a doua zi de Paști, Mario Fresh și Alexia Eram vin la „Teo Show” să împărtășească momente importante din viața lor, într-o atmosferă de sărbătoare. Cristina Mihaela ne spune care sunt cele mai în trend ținute de picnic, iar membrii trupei Mandinga au parte de un duel inedit al tradițiilor.

În cadrul programelor informative de la ora 12.00 și 19.00, reporterii „Știrile Kanal D” se vor afla în mijlocul oamenilor și vor prezenta tradițiile și obieciurile de Paște, toate materialele fiind realizate sub titulatura „Oamenii aduc lumina!”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton