Homepage  / Știri

Teo şi Liviu Vârciu vor fi gazdele emisiunii speciale de Crăciun, la Kanal D

Teo şi Liviu Vârciu vor fi gazdele emisiunii speciale de Crăciun, la Kanal D

de Redactia Tvmania

Teo Trandafir şi Liviu Vârciu le vor spune “Crăciun fericit!” telespectatorilor Kanal D într-o emisiune de sărbătoare, “Îmi place să-ţi mulţumesc!”.

În prima zi de Crăciun, vedetele Kanal D vor face un scurt rezumat al mulţumirilor făcute la bradul din Piaţa Unirii.

“Îmi place să-ţi mulţumesc!” este o campanie demarată de Kanal D, prin care românii îşi amintesc cât de important e să spui un simplu şi emoţionant “Mulţumesc!” celor pe care îi iubeşti.

Invitat în emisiunea “Teo Show” de ieri, Liviu Vârciu a dezvăluit surpriza pe care le-a pregătit-o telespectatorilor, şi a mărturisit că anul acesta îşi va petrece sărbătorile alături de Teo.

“Uităm să facem lucrurile astea mărunte. Sunt o grămadă de doamne de la supermarket care îţi fac ziua frumoasă, îţi zâmbesc şi-ţi spun <>. Dacă tu le-ai întoarce acel mulţumesc, sau dacă le-ai mulţumi pentru că ţi-au zâmbit, cu siguranţă ai pleca acasă mai vesel şi mai împlinit”, a spus Liviu Vârciu.

“Aşa de frumos ai spus, că mă cer cu tine de Crăciun. Aş dori să facem Crăciunul împreună, tu vrei?”, i-a spus Teo.

Liviu Vârciu a adresat, în direct, la Teo Show, un mesaj emoţionant mamei sale: “Îi mulţumesc mamei mele, pe care o iubesc şi o respect. Este eroina mea! Te iubesc şi îţi mulţumesc pentru toate zilele frumoase pe care mi le dai de când m-am născut. Mulţumesc, mama!”, a declarat Liviu Vârciu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton