Homepage  / Vedete româneşti

Teo Trandafir a împlinit 55 de ani. Ce își dorește de ziua ei

Teo Trandafir a împlinit 55 de ani. Ce își dorește de ziua ei

de Ioana Maria,

Astăzi, Teo Trandafir își aniversează ziua de naștere, iar cu această ocazie, vedeta a mărturisit ce și-ar dori de ziua ei. Prezentatorea “Teo Show” împlinește pe 2 iunie 55 de ani, iar conform propriilor mărturisiri, se simte de 16 ani.

De ziua ei, Teo Trandafir se va răsfăța cu o bucățică din tortul preferat: mousse de ciocolată.

„Cu siguranță, mousse de ciocolată, pentru că este tortul meu preferat și știu și de unde să îl iau. De obicei nu sunt pasionată de dulciuri, dar în momentul în care este ceva ce m-ar tenta, nu mă dau înapoi, mai ales că toți colegii mei îmi știu gusturile și îmi pun deoparte o bucățică mică. Le prefer pe cele cumpărate pentru că sunt mai elaborate. Eu mănânc cantități mici și nu am cum să fac în casă o tavă cu dulciuri care nu se vor mânca niciodată, mai ales că nici Maia nu este mare amatoare de dulciuri.”, a spus Teo Trandafir, potrivit playtech.ro.

Teo, sărbătorită de prieteni, celebrități și echipă! Ediție emoționantă a emisiunii “Teo Show”

Mâine, la Kanal D, de la ora 10:00, telespectatorii au parte de o ediție cu totul special “Teo Show”. Amfitrioana emisiunii nu va uita această zi cu totul specială pentru că surprizele uriașe se țin lanț în platoul inundat de bucurie.

Adrian Minune, Cătălin Moroșanu, Randi, Vasile Calofir, Andrei Bănuță, Matteo, Văru Săndel și Alin Panc sunt doar câteva dintre celebritățile care nu aveau cum să lipsească de lângă Teo într-o zi atât de importantă. O mare surpriză vine și din partea Nicoletei Luciu. Mesajele pline de iubire și apreciere vin din America, din Londra și din toate colțurile țării, de la Andra, Pepe, Alex Velea, trupa Holograf, George Piștereanu și mulți, mulți alți artiști care o poartă pe Teo mereu în inimile lor. Iar cireașa de pe tort vine de la… Maia, fiica lui Teo Trandafir.

Fără ca celebra ei mamă să bănuiască ceva, își face apariția în studio. Emoții, lacrimi, îmbrățișări, hohote de râs și o mulțime de provocări vin în cascadă pentru invitații celebri, dar și pentru sărbătorita noastră, Teo Trandafir.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton