Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Teo Trandafir, declarații de suflet în ajunul Paștelui: „Mi se pare un moment de jale”| EXCLUSIV

Teo Trandafir, declarații de suflet în ajunul Paștelui: „Mi se pare un moment de jale”| EXCLUSIV

de Redactia Tvmania

Teo Trandafir se pregătește diferit față de mulți dintre noi pentru sărbătoarea Paștelui. Prezentatoarea TV are o perspectivă reală și diferită asupra acestor zile care, în credința ortodoxă, au o însemnătate extrem de puternică.

Teo Trandafir a povestit în exclusivitate pentru TVMania ce înseamnă pentru ea Paștele și unde o vor prinde următoarele zile libere:

„N-am avut niciodata apetenta pentru veselie de Sarbatorile Pascale. Mie mi se pare un moment de jale. Nu pot sarbatori o crucificare, o moarte divina, mi se pare nelalocul ei. Anul asta vom merge sa ne incarcam bateriile la hotelul nostru preferat din Ploiesti. Ne place sa plecam intr-un loc cat se poate de retras, sa stam cu gandurile noastre, sa ne bucuram de timpul petrecut impreuna si sa facem lucrurile care ne plac, nu care sunt traditie. Pastele nu este de spre miei taiati si alimente consumate in exces, nu devalizam magazinele si nu aruncam tone de mancare doar pentru ca putem. Sarbatoarea Pascala inseamna cumpatare, introspectie si grija pentru cei de langa tine”, a povestit Teo Trandafir în exclusivitate pentru TVMania.

 Prezentatoarea TV, pe care o vom putea vedea pe micile ecrane și într-o ediție specială a emisiunii „Teo Show”, la Kanal D, dezvăluie că nu gătește în această perioadă, ci preferă mai degrabă să se întoarcă către cele sfinte. Singurul preparat tradițional de pe masa vedetei fiind pasca: 

„Noi nu gatim in mod normal de Paste pentru ca este un prilej de intoarcere la cele sfinte, vom face doar pasca dupa o reteta simpla. Altfel, vom comanda ceea ce ne vom dori, nu neaparat ceea ce se mananca in mod traditional cu ocazia acestei sarbatori. Prefer linistea si retragerea in intimitate, in detrimentul meselor intinse”, a mai expilicat Teo Trandafir pentru TVMania. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton