Homepage  / Vedete româneşti

Teo Trandafir, despre bărbații din viața ei: „Vin și încearcă să îmi pună căluşul în gură”

Teo Trandafir, despre bărbații din viața ei: „Vin și încearcă să îmi pună căluşul în gură”
9

de Roxana Mirea,

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi. Recent, aceasta a vorbit despre bărbații care au încercat să intre în viața ei. Pe de altă parte, Teo Trandafir a spus că mai are prieteni apropiați în Pro TV. De asemenea, vedeta Kanal D a mărturisit și cum ar reacționa dacă Maia, fiica ei, i-ar spune că vrea să se mute de acasă.

Teo Trandafir, despre bărbații din viața ei

Recent, Teo Trandafir a oferit un interviu pentru okmagazine.ro și a vorbit și despre bărbații din viața ei. Întrebată dacă a simțit vreodată că bărbații se tem de ea, prezentatoarea TV a răspuns: „Da, tot timpul. Bărbaţii din viaţa mea au un algoritm după care funcţionează; vin, încearcă să îmi pună căluşul în gură, dacă mă iau cu blândeţe reuşesc şi merge bine, dacă trag brusc, mă blochez, iar apoi îmi spun că sunt prea mult pentru ei. Invariabil!”

Pe de altă parte, toată lumea știe că Teo Trandafir și fiica ei au o relație specială. Vedeta a spus că n-ar avea nimic împotrivă dacă Maia i-ar spune, după ce va împlini 18 ani, că ar vrea să se mute de acasă.

În momentul în care Maia va hotărî, majoră fiind, să facă ceva, va face ce va dori. Nu am gelozii, consider că orice om este liber să facă ceea ce îşi doreşte şi ţinutul în lanţ este o dovadă de lipsă de încredere, care jigneşte pe cel vizat. Dacă are bani să îşi plătească o chirie, să se întreţină, nu am niciun fel de problemă. Dacă nu, casa noastră este a noastră până în momentul în care ea va decide altfel”, a spus Teo Trandafir, pentru okmagazine.ro.

Reactia-lui-Catalin-Botezatu-dupa-ce-Teo-Trandafir-a-spus-ca-l-ar-lua-de-sot.-Ce-cadou-special-i-a-daruit-eaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Teo Trandafir, despre prietenii de la Pro TV

Teo Trandafir a spus că are prieteni din toate televiziunile. De asemenea, ea crede cu ardoare în noțiunea de prieten. Întrebată dacă mai are prieteni în Pro TV, Teo Trandafir a spus: „Da, foarte mulţi. La un moment dat la o adunare erau Florin Călinescu, Andi Moisescu şi Geanina Corondan. Florin Călinescu l-a rugat pe Andi Moisescu să caracterizeze nişte persoane şi acesta când a ajuns la mine a spus că nu mă poate caracteriza, pentru că sunt sora lui şi am mâncat împreună salam pe ziar. Ce poate spune mai frumos un prieten despre tine.

Da, am prieteni minunaţi din toate televiziunile cu care nu intru în conversaţii despre serviciu, asta ca să nu intru în situaţii stânjenitoare, să nu ajungem la conflict de interese, dar personal suntem foarte legaţi. Dacă nu aş crede în noţiunea de prieten, aş lua-o razna. Adesea m-am simţit trădată, dar nu le pun la suflet, pentru că nu ştii cum te duce viaţa. Poate şi eu am greşit fără să îmi dau seama. Nu este bine să pui ştampila şi să spui că deţii adevărul suprem.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton