Homepage  / Articole

Teo Trandafir divorţează de Constantin Iosef!

Teo Trandafir divorţează de Constantin Iosef!

de Redactia Tvmania

Vedeta din “Pariu cu viaţa” divorţează de soţul ei după şase luni de căsnicie şi un an şi câteva luni de relaţie, potrivit Cancan.ro, care a oferit în exclusivitate confirmarea făcută de partenerul lui Teo, Constantin Iosef. Idila care a început pe Facebook şi a continuat în vara acestui an cu o nuntă ca în poveşti, organizată pe platourile de filmare de la Buftea, a luat sfârşit pe 8 decembrie, potrivit viitorului fost soţ al lui Teo.

Acesta a confirmat, pentru Cancan.ro, informaţia conform căreia ar fi părăsit căminul conjugal, mărturisind că de câteva zile s-a mutat în apartamentul său din zona Lacului Tei din Capitală.

“Da, ne-am despărţit din opt decembrie. Dacă asta s-a văzut, acesta este adevărul. Ce să ascund, viaţa? Nu sunt genul”, a declarat Iosef.

“Nu cred că mai există şanse de împăcare”, a adăugat acesta. “Sincer, pentru mine nu mai este cale de întoarcere. Încă nu ştiu ce o să fac. Momentan, rămân aici. Voi face sărbătorile aici, cu părinţii mei şi cu surorile mele. Apoi, nu ştiu dacă voi rămâne în România sau voi pleca în Franţa (unde avea domiciliul înainte de nuntă, n.r.)”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton