Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Teo Trandafir, gafă de proporții în cadrul emisiunii de la Kanal D. „Nu am avut de unde să știu”

Teo Trandafir, gafă de proporții în cadrul emisiunii de la Kanal D. „Nu am avut de unde să știu”
6

de Redactia Tvmania

Cu toate că are ani de zile experiență în televiziune, Teo Trandafir se confruntă și în prezent cu situații neprevăzute. În fața unuia dintre invitații ei de la „Teo Show” a făcut o gafă.

Într-un interviu acordat pentru Ciao, Teo Trandafir a relatat o situație dintr-una dintre emisiunile sale, „Teo Show”, difuzată pe Kanal D, în care urma să aibă ca invitat un medic. Din păcate, medicul inițial programat nu a putut să participe în emisiune, fiind înlocuit de altcineva în ultimul moment.

În timpul emisiunii, fără să fie la curent cu schimbarea, vedeta a greșit numele medicului în direct, în timp ce acesta era în studio. Cu tact și amabilitate, invitatul i-a corectat numele, iar cei doi au trecut cu grație peste această situație neașteptată apărută în timpul emisiunii televizate.

„La un moment dat, unul dintre invitați nu a venit, pentru că este medic și era în gardă și în locul lui a venit altcineva.

Nu am avut de unde să știu și i-am spus domnului respectiv pe numele pe care îl știam. În ceea ce privește momentele mai dificile se întâmplă ca în viață; te gândești de două ori dacă e un lucru dramatic care ar putea să afecteze viața ta sau pe a celor din jur. Dacă nu este, îl tratezi cu umor”, a spus Teo Trandafir.

teo-trandafir-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ce face Teo Trandafir înainte de a intra în emisiune

Prezentă în platoul Știrilor Kanal D, Teo Trandafir a dezvăluit câteva din aspectele din spatele cortinei emisiunii pe care o găzduiește pe Kanal D. Teo a împărtășit cu Cristina Dorobanțu despre ritualurile sale înainte de a intra în emisiune.

 „De fiecare dată când pregătim emisiile suntem relaxați, râdem, ne dăm idei unii celorlalți. Suntem în același timp și foarte atenți și focusați pe ceea ce facem.

Referitor la ritual, cred că fiecare prezentator de televiziune are unul. Eu, de exemplu, mă machiez începând de la același ochi și mă încalț începând de la același picior. Am o rugăciune pe care o spun de fiecare dată înainte de a intra în emisie”, a spus Teo Trandafir.

Ce ar face Teo Trandafir dacă ar renunța la televiziune

În contextul unei întrebări privind eventualitatea renunțării definitive la televiziune, mai ales că recent au circulat zvonuri că ar părăsi Kanal D și că emisiunea sa ar putea fi întreruptă, Teo Trandafir a oferit următoarea explicație:

„Prima chestie care-mi trece prin minte ar fi următoarea mişcare: şase luni de pauză în care să iau meditaţii pe domeniul construcţiilor, într-o limbă care-mi este familiară: araba. Pe lângă asta, eu mai vorbesc şi franceza, şi engleza. Plec în Dubai, închiriez un apartament şi mă duc să mă angajez la o firmă de construcţii.

Dar eu vreau să iau bani din ridicarea unei clădiri, nu din chiriile pe două camere decomandate. Sau pot să mă întorc la filologie, la fonetică. Dar am sentimentul că televiziunile au încă nevoie de oameni ca mine. Nu de alta dar, vorba regretatei Stela Popescu: «Fetiţă, ia uită-te tu în spate şi vezi cine vine după tine.» Şi m-am uitat…”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton