Homepage  / Știri

Teo își deapănă viața la „Doamne de poveste”

Teo își deapănă viața la „Doamne de poveste”

de Redactia Tvmania

Invitata Oliviei Steer din ediția de duminică, 25 noiembrie, a emisiunii “Doamne de poveste”, difuzată de la 16.30, Acasă este cunoscuta realizatoare de televiziune, Teo Trandafir, și actriță în serialul “Pariu cu viata” de la Pro TV.

Teo Trandafir vorbește la “Doamne de poveste” despre  cum i-a schimbat viața fiica ei, Maia, dezvăluie detalii despre începutul poveștii de dragoste cu soțul ei, relație care a culminat cu o nuntă mult visată, și își spune punctul de vedere în ceea ce privește mass media din zilele noastre.

“Sunt foarte mulți oameni care nu înțeleg ce înseamna adopția. Un copil adoptat este un copil adorat. Maiei îi place să spună că un copil nu crește în burtică, ci în inima mamei lui. Noi ne-am îndrăgostit una de alta pe măsură ce creștea pentru caăeu, probabil, nu înțelegeam ce se întâmplă cu copiii”, spune Teo Trandafir.

Mai tarziu a apărut el, bărbatul pe care l-a așteptat dintotdeauna: “Eu cu soțul meu ne-am întâlnit într-un moment în care aveam nevoie disperată unul de celălalt”, mărturisește Teo.

Cum a reușit Teo Trandafir să depășească problemele de sănătate care i-au pus în pericol viața și ce era în sufletul ei de mamă în toată această perioadă? Ce sentimente a trăit atunci când l-a întâlnit pe viitorul ei soț? Ce înseamnă de fapt să adopți un copil? Veți afla despre toate aceste lucruri duminică, 25 noiembrie, de la 16.30, la “Doamne de poveste”, Acasă.

[imagebrowser id=1039]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton