Homepage  / Articole

Teo Trandafir: Mă mărit în acest an, la vară

Teo Trandafir: Mă mărit în acest an, la vară

de Redactia Tvmania

Teo Trandafir se va mărita în acest an cu un bărbat alături de care, aşa cum a declarat vedeta pentru ziarul Libertatea, „speră să îmbătrânească”. Nunta va avea loc într-unul din studiourile Media Pro de pe malul lacului Buftea peste câteva luni.

Vedeta Pro TV a povestit că s-a îndrăgostit „într-o zi. Deodată!”, atunci când se aştepta mai puţin. Întrebată dacă bărbatul misterios despre care vorbeşte presa este sau nu cunoscut de public, Teo a spus:

„Eu cred că-i suficient că-l cunosc eu şi că-l cunoaşte Maia. (…) Mă mărit cu un om alături de care mă văd îmbătrânind. Şi nu, nu-l „cunoaşteţi”. Numele lui nu a apărut niciodată în presă legat de numele meu (şi, de fapt, nu a apărut în general!) şi parcă aş vrea ca lucrurile să mai rămână aşa cât s-o putea”, a povestit Teo.

Despre Teo Trandafir s-a zvonit că ar avea o relaţie cu Marian Teodorescu, unul dintre cei care i-au fost alături de-a lungul carierei, dar şi în perioada de convalescenţă. Cu toate că presa îi vedea împreună, atât Teo, cât şi Marian au infirmat zvonurile.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton